PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Centralni sesalni sistem - ponudniki

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdravo, ob prenovi doma razmišljamo o vgradnji CSS, saj je kljub robotom in novih sesalnikih, še vedno najlažje vleči oz. imeti v vsakem nadstropju le cev, sam najbolje posesaš, pa še sliši se ne… Na spletu je sicer veliko ponudnikov; ko pa pogledaš na forume, za izkušnje ljudi, pa so vse teme iz cca 2010 - zanima me osebna izkušnja ljudi, ki so sistem vgrajevali nedavno (kako ste se odločili za ponudnika, ali ste kaj vgrajevali in planirali sami (predvsem cevi), ali je izbrano podjetje delalo vse samo ali pa ste vi kupili in potem sodelovali z električarjem in pa nazadnje cena sistema)?
Pozdravljeni,

Mi smo cevi kupili v Sloveniji pri Vacsi, ker smo potem mislili da bomo vzeli še sesalec in bi bile potem cevi brezplačne (kao). Potem ko smo premlevali kako s sesalcem in vtičnicami, smo videli da je malo morje sesalcev in predvsem vlečne moči, ter kakšni so motorji in Vacsi je za moje pojme imel sesalce slabše kvalitete. Potem pa smo naročili komplet sesalec 9 m cev tisti wallyflex, zaključne vtičnice... na tej strani na poljskem. Vzeli pa smo sesalnik Cyclovac
https://sklep.odkurzaczexxl.pl/
KOmplet je bil takrat udogneje za cca 1000 eur z dostavo vred. delali smo sami. Mašina zdaj dela že 5 let BP, samo vrečko sem menjal 2x. To je to.
Če bi se še enkrat odločal, bi dal defenitivno dal ono zadevo ki cev potegne v steno nazaj. Vse ostalo resnično ne bi menjal.
Lahko poveš kateri ponudnik ima to varianto s potegom cevi v steno? Mal težko si predstavljam namesto vtičnice tak navijalni boks kamor spraviš deset metrov razmeroma debele cevi.
xgego, kako je lahko bil komplet jurja ceneje na Poljskem, ce cel komplet v SLO pride dobrega jurja?
Pozdravljeni,

uporbniki CSS (Sicer Elektrolux) smo 12 let. Ni boljšega sesalca. Za pospravit cev si pa naredite v kakšenm kotu za omaro ali v omari kljuko, kamor vse skupaj obesiš. Pa še to, nobena cev ni predolga, so samo prekratke!
Vse sisteme najdete na tisti strani. Dajte Google translate oz. prevedi stran in je en sistem ki potegne sesalni sistem v vgrajeno cev, dva sta z navijanjem.

@gt001
Ja avto tudi dobiš za Jurja al pa za milijon, pa je oboje na štirih kolesih.
Primerjati je potrebno enake izdelke ne pa fičeka s Plešejem ?
Res je, zanimiva zadeva, cev je treba v vsakem primeru nekam pospravit, za vgradnjo bi pa moral že v osnovi dobro predvidet kje bo ta navijana enota locirana, da bo nek optimalen doseg ali pa računat na več teh "postaj" po hiši kar pa je najbrž kar strošek.
Iskanje po temi