PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kuhinjska oprema Kuhinja in pomivalni stroj

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni.

Pri moemaxu smo kupili kuhinjo za cca 4.000€. Aparate smo kupili drugje.
Po poslanih specifikacijah aparatov za vgradnjo je trgovka naredila napako in proizvajalcu posredovala napacen pomivalni stroj. Spregledala je tudi, da naš stroj sploh ni kompatibilen z brezročajno kuhinjo ki so jo že zmontirali, ker ima komande na sprednji strani. Napake smo ugotovili med montazo.
Zdaj predlagajo da z popustom kupimo drug stroj pri njih, ali da "nekako" vgradijo mojega, tako da se linije nebodo ujemale, stroj bo izbočen iz kuhinje.

Mnenja?

Hvala v naprej.
Joj Momax.. tudi sama sem mela samo stalo z njim in kolegica tudi. Bodite brezkompromisni, uveljavljajte stvarno napako ali karkoli pac, ne dovolite si neke polovicne resitve! Saj je napaka na njihovi strani.
Kolikor jaz razumem zapisano, je bila napaka pri naročanju pomivalca in ne Momax kuhinje.
Zavrnite pomivalca (njihova napaka) in naj vam dobavijo pravega. Ta čas boste pa že zdržali brez pomivalca in z luknjo v kuhinji.
S popustom ... vi ... KAJ?????

Če imate kak predračun, kjer je omenjen pomivalni stroj, gladko zavrnite pomivalni stroj in naj vam ONI dobavijo zaračunanega. Morebiten preveč zaračunan znesek, naj vam pa vrnejo gotovino, saj so ONI zajebal.
LP, steklenička
momax... tudi sama sem naročila kuhinjo pri njih, kljub njihovi izmeri je bilo 10 napak, premajhna stenska obloga, poškodovane omarice, poškodovan umivalnik - ki so ga KLJUB OPOZORILU vgradili.

Reklamacija po več kot 3 mescih še ni urejena - momax pa totolno neodzivn...
AH, MOMAX  Smile
Tudi jaz sem imel z njimi probleme, ko sem reklamiral izdelek, ki sem ga kupil pri njih. Katastrofa. Sem potem malce googlal in našel online trgovino Salonpohištva. Slabše ne more biti, sem si rekel. Big Grin   Moram reči, da ni razočaralo, kuhinjo sem dobil v 30ih dneh, zaenkrat kuhinja super, sem zadovoljen. Ne vem, mogoče poizkusi, če ti ugaja, definitivno bo manj problemov.
Iskanje po temi