PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Talne in stenske obloge Strojni ometi in tlaki izkušnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni! Zanima me kakšne imate kaj izkušnje z izvajalci. Koga priporočate, iščem dokaj kvalitetne izvajalce, ki znajo naredit "ravne" stene. Mojster ki je bil na ogledu je rekel, da to za njih ni problem, da bodo končali na hitro, kar me pa ni prepričalo, glede na to, da so zunanje stene precej krive. ? Če kdo pozna koga ki dela kvalitetno, prosim za priporočila. Lp
Pri ravnih stenah moras najprej ugotoviti kaj iščeš ali ravne ali pa stene v vago in ravno ni isto prvo bi moral narediti dovolj blizu skoraj vsak drugo bo pa težje in dražje.
Če ti mojster zagotavlja da bo naredil ne vem zakaj sprašuješ, kupiš si lato z vaservago recimo 2,5 m mu jo pokažeš in rečeš plačam ko z mojo lato pomerim in je zadeva rešena.
Sicer ti bo ca 90% mojstrov izginilo z objekta po tem pogovoru a boš vsaj ugotovil kakšna je realniost
anzerozinger ,
ali si šel pogledat njegov izdelek, da si tako v dvomih? Če nisi, potem...........
Ravnina: pomembna je, da je čez hodnik vse v liniji - špalete vrat. Same špalete preveriš z plajbo. Jebeš ti vaser vago, kakršna koli je že!
V sobi na steni postaviš lato po diagonali in pogledaš pod njo.
Špalete okoli oken : se pred izvedbo dogovoriš ali so odprte ali pravi kot.
Vogalniki : naj bodo kovinski.
Lep pozdrav
Ima kdo kakšen nasvet kako bi s sten pred strojnimi ometi odstranil prah od rezanja in štemanja? Z metlo ne naredim veliko, ker se vse nazaj prime, bi stene lahko enostavno opral?
Iskanje po temi