PodSvojoStreho.net Mali oglasi Prodam Komplet Seltron za vremensko regulacijo ogrevanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodam komplet Seltron za vremensko vodeno krmiljenje ogrevanja, primerno za oljne kotle ali kotle na trda goriva in ogrevanje sanitarne vode v zalogovniku.
Komplet sestavlja:
- krmilnik Seltron WDC10B z zunanjim tipalo za temperaturo AF/Pt
- sobna enota RCD2
- motorni pogon za mešalni ventil VC05S skupaj s tropotnim mešalnim ventilom
Komplet je star tri leta. Prodam le v kompletu, cena je 200€.

Zraven prodam tudi:
- elektronsko vodena črpalka za ogrevalni krog IMP Pumps NMT PLUS 25/40-180, stara eno leto, cena 80€
- ekspanzijsko posodo 18l, stara tri leta, 15€, v kompletu podarim (ni na slikah)

Celoten komplet prodam za 270€.
Žal mi manjkajo naležno tipalo za temperaturo dvižnega voda, tipalo za kotel in tipalo za zalogovnik. Nisem jih uspel rešiti pred destruktivnostjo monterjev novega ogrevalnega sistema. Undecided
Iz lastnih izkušenj (olje) se s primerno nastavljeno ogrevalno krivuljo cena regulacije lahko povrne že v enem letu. Ker imam popisano mesečno porabo olja za več let nazaj, lahko ugotovim, da sem s prehodom iz navadnega sobnega termostata na opisano regulacijo letno prihranil 300-400 l olja. Vem, da je na forumu marsikdo skeptičen do vremenske regulacije, a moje izkušnje so pač take. Zahteva pa zadeva nekaj dela, da se ogrevalna krivulja in parametri krmilnika ustrezno nastavijo.
Prodajam zaradi prehoda na drugo ogrevanje.
Slike so na Bolhi.
je to mogoče še na voljo ?
Iskanje po temi