PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri UNISIS uni-inv-bw

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni, 

Prenavljam hišo in sem se bolj ali manj odločil za TČ z geotermalno vrtino (slanica/voda). Začetna investicija za ta tip TČ je višja vendar ....  Smile  
Zato iščem zmogljivo TČ, trenutno v izboru Vaillant, Thermia in Stibel. Na seznamu TČ EkoSklada sem zasledil slovensko TC Unisis uni-inv-bw katera ima dalec najvecji izkoristek, vendar nikjer ni nič napisano o njej.

A mogoče kdo pozna to TČ, jo ima doma oz ima bilokakšne informacije.

Katero TČ bi vi priporočali za geovrtino?
Hvala za pomoč.

Lp.
(30.1.2020 ob 19:29)RIM Napisal: Pozdravljeni, 

Prenavljam hišo in sem se bolj ali manj odločil za TČ z geotermalno vrtino (slanica/voda). Začetna investicija za ta tip TČ je višja vendar ....  Smile  
Zato iščem zmogljivo TČ, trenutno v izboru Vaillant, Thermia in Stibel. Na seznamu TČ EkoSklada sem zasledil slovensko TC Unisis uni-inv-bw katera ima dalec najvecji izkoristek, vendar nikjer ni nič napisano o njej.

A mogoče kdo pozna to TČ, jo ima doma oz ima bilokakšne informacije.

Katero TČ bi vi priporočali za geovrtino?
Hvala za pomoč.

Lp.

A res noben ne pozna te TČ?
Hvala za informacijo.
TČ ne poznam, najbrž kakšne kitajske zadeve. Drugače bi napisal katere so.

Vem pa, da tej firmi ne bi niti centa dal.
Z davčnimi nepredlagatelji in dolžniki, ni dobro imeti opravka.

Itak ima blokirana oba računa. Lahko mu le keš daš v roke. Če ti ga ni škoda.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Ne vem, od kod vam ideje, da gledate take eksotične zadeve, ki navajajo neke lažne COP-e.
Vaillant je preiskušena zadeva, z relativno ugodno ceno, servisom itd. Tudi naša dva Gorenje in Kronovšek na tem področju nista slaba. COP-ov pa ne glej na papirju.
razlog zakaj sem se pozanimal za to TČ je zelo preprost, podjetje ki jo izdeluje in prodaja je slovensko in zato mu je potrebno namenit pozornost.
Popolnoma se strinjam z vašimi ugotovitvami in zagotovo ne bom nababil pri njih, me je pa zanimalo če slučajno imaste več informacij kot jih je na voljo na netu.

Hvala za odgovore Smile
Iskanje po temi