14.10.2019 ob 16:38
Pozdravljeni,
zanimava se za nakup hiše v Glincah (Podutik), kjer trenutno poteka gradnja kanalizacije. Po podatkih, ki sem jih našla je projekt, priključek in komunalni prispevek strošek lastnika, izvajalec pripelje jašek na parcelo.
Z MOL so poslali dopis, da bodo pri obračunu stroškov vpoštevali zmanjšan znesek saj je projekt financiran s strani države in Evrope, medtem ko mi je gospa na upravni enoti zagotovila, da nobenih komunalnih prispevkov ne bo potrebno plačati, saj so bili te že plačani pred izdajo gradbenega dovoljenja
.
Kje bi lahko dobila okviren izračun priklopa in prispevka in za koliko bo zmanjšan? Oziroma, če ima kdo podatek o znesih že na forumu...parcela 700m, hiša 190m.
Zgradili bodo tudi inštalacijo za plin in optiko. Za plin plačamo samo priklop?
Hvala
...
LP
zanimava se za nakup hiše v Glincah (Podutik), kjer trenutno poteka gradnja kanalizacije. Po podatkih, ki sem jih našla je projekt, priključek in komunalni prispevek strošek lastnika, izvajalec pripelje jašek na parcelo.
Z MOL so poslali dopis, da bodo pri obračunu stroškov vpoštevali zmanjšan znesek saj je projekt financiran s strani države in Evrope, medtem ko mi je gospa na upravni enoti zagotovila, da nobenih komunalnih prispevkov ne bo potrebno plačati, saj so bili te že plačani pred izdajo gradbenega dovoljenja
.Kje bi lahko dobila okviren izračun priklopa in prispevka in za koliko bo zmanjšan? Oziroma, če ima kdo podatek o znesih že na forumu...parcela 700m, hiša 190m.
Zgradili bodo tudi inštalacijo za plin in optiko. Za plin plačamo samo priklop?
Hvala
...LP