Še enkrat lepo pozdravljeni vsi skupaj,
hvala vsem, ki ste mi dali nasvete, včeraj smo zadevo rešili in sicer je bilo v sistemu toliko zraka, da toplota ni šla naprej, kar mi je tudi dosti od vas to povedalo, da zna bit v temu problem.
V ceveh na podstrešju, črpalki in še kje so se pojavili zračni žepki, ki so toploto držali nazaj. S kolegom, ki se malo bolj spozna na te stvari sva vse ogrevalne elemente preverila in vse deluje kot mora in potem je kolega dejal, da edina stvar lahko še da je ujet zrak v sistemu. In res je bilo tako. Cca uro in pol sva spuščala in dodajala vodo iz sistema in s tem tudi ujeti zrak. Jaz sem bil že kar obupan ampak skupaj sva zrihtala zadevo. V kolikor pride kaj takega se znajo člvokeu hitro prioritete spremenit
Iskrena hvala še enkrat vsem vam za pomoč. V tem tednu sem se kar nekaj naučil o ogrevanju in pripadajočih elementih predvsem pa da je v slogi moč. Sam bi težko tole rešil v najboljšem primeru bi trajalo precej dlje.
Ne morem vam ničesar dati v zahvalo razen to da bom tudi jaz drugim pomagal pri podobnih problemih.
Hvala še enkrat lep preostanek vikenda želim
@Gomi: da, ventil je bil pravilno nastavljen.