Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
A to takega, kot se ga grejo v naši vladi? Žejen (beri nategnjen, bo pa spet narod). Bljak.
Bobu bob.
Objave: 1905
Teme: 8
Ocena:
0
Brez skrbi! Ta narod žejen ne bo! Lačen pa je druga stvar! :?
[size=50](saj sem napisal, da imaš prav!)[/size]
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Tema o kablu srečno zaključena, je v zemlji, ne bo treba brisati tičjih drekov. Preostane le še primeren manever na podstrešju glave vprašatelja.
Nadaljujmo v sosednji temi, o pijači. Kako letos kaže po vinogradih? Da bomo vedeli, ali delavcem na gradbišču dati bevando s desetino ali petino vina.
Ocena:
14
Simek, saj sem te razumel. Ne morem iz svoje kože, ne da bi pljunil preko te naše banana države, ki si v snu ne zasluži imena država. Prejšnji mesec so mi z lažno obdolžitvijo poskusili iz žepa ukrasti jurja in nabiti 9 pik, pa se jim ni izšlo. Banda lopovska.
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
pred kom bi se pa zaščitil? sam sem v pridobitvi gradbenega dovoljenja in upam da letos bo, če ne pa drugo leto.
ampak ko sem šel sosede povprašat ali lahko iz njihove omarice razkopljem do svoje (pri njih bi šlo res za malenkost ker je dokaj na robu (meter nekje) mi je potem ko sem imel termin pri notarju za podpis skoraj "pokvarila".
namreč zanimalo jih je ali lahko to oni ne dovolijo, ker so omarico kupli. evo - klici okoli da sem dobil točne informacije in na koncu smo le podpisali. ampak sosede je zanimalo samo kaj bi bilo če bi. ampak tukaj kaj bi bilo nisem zvedel ker sem že prej dobil odgovor.
kot je že omenil arbajter. če daš potem to v last elektro podjetju je njihov strošek vse kar bo treba delati (popravila, vzdrževanje itd). v kolikor bo pa pisano nate in ne želiš prepisati na elektro pa sam nosiš stroške tega.
Ocena:
14
namreč zanimalo jih je ali lahko to oni ne dovolijo, ker so omarico kupli.
∏zda, ampak smo Slovenci res opaljen narod. Ker so omarco kupli. A oni so se priklopli na omarco svetega Petra. Ko so se oni priključevali, jim je za tisto omarico kjer so dobili svoj gnili štrom dol visel. Tam se niso vprašali, a ni morda njihov "sosed" tudi moral odcolat in kupit tisto omarico. Smo res degeneriran narod do amena.
darkside
Reci jim da prispevaš, če bodo oni tudi prispevali "mestu njihovega priklopa". Butalci.