PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Kako najti električarja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni. Zanima me, kje iskati dobrega električarja. Da bo res dobro narejeno. Znancev, ki bi poznali, nimam. Za kontekst : prebili smo en kabel v kleti in sedaj ni luči v nekaterih sobah, v drugih ni štroma. Iščem izkušenega električarja, ki bi znal rešiti problem na čim bolj eleganten način. Hvala za nasvete!
Lokacija?
prvo kot prvo, glede na kar si napisu bi jst reku da je vsaj ena varovalka taglavna šla ?
Lokacija okolica Ljubljane.
Varovalke so vse nedotaknjene... Stvari, ki ne delajo, niso niti na istih varovalkah, ali pa so na isti tiste, ki delajo in tiste, ki ne.
Po opisanem sodeč ste ostali brez ene faze. V omarici, ki je pod ključem elektra je pregorela ena varovalka. Potrebno bo poklicati na elektro Ljubljana, da vam jo zamenjajo, pred tem pa poskrbite, da ne bo kaj v kratkem stiku na mestu kjer sta prebili kabel.
Kjer ste prebili kabel izkoplijete naredte dozo kable povezte nazaj pa elektro klicat da vam menjajo glavno varovalko

Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk
Nič ga ne serite sami in ne koplite po steni ker v tem kablu kot kaže sta še dve fazi živi in se ni za igrat. Kabl ni problem štukat samo moraš vedet kaj delaš
Spoštovano rdeče kolo z rdečimi pikami, tukaj na forumu imaš DragaF, pa Arbajterja (ki je zaradi preobremenitve modro tiho). Pošlji jima z.s., če sama ne bosta mogla, bosta vsaj dala nasvet, koga poklicati. Menda je še kak štromar na svetu, celo na kakem elektru, ki popoldne z veseljem pokuka v tvojo luknjico v zidu.

Med slaščičarji, peki in javnimi uslužbenci strokovnjaka za štrom ne išči.
Ne, ne, ni preobremenitev. Vzel sem si še sam nekaj banovcev. Zakaj bi mi jih pa le drugi talal...
Iskanje po temi