PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Klima Panasonic RE9GKE- kje najceneje?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torej, kot v naslovu sporočila.
Kdo pozna kakega monterja, ki bi v primeru enostavne montaže (že vse pripravljeno) zaračunal minimalen znesek za montažo?
Nabavil bi pa Panasonic RE9GKE.
Lokacija Ljubljana.

Se priporočam za kako telefonsko ali spletni naslov - lahko tudi na privat, da ne bo izpadlo kot reklama. V tej temi pa so zaželjeni komentarji na omenjeno klimo.

lp
Nisem iz LJ, torej prvi del ne morem odgovorit.

Vendar... A ni, glede na oznako, ta klima kitajske proizvodnje?
Preveri in če imam prav, naj ti ne bo žal nekaj evrov za malo boljši model, tudi inverter bi bil dobrodošel.

Sicer čisto konkretno tega modela ne poznam, ampak da ne boš na koncu od vsega dobrega imel samo napis "Panasonic", vse ostalo pa bo...
pokliči 051/60-20-20, zahtevaj Klemena in povej da sem ti jaz dal št. in naj ti zrihta še kak popust. (tam do 10% BP)
PW je običajna toplotna črpalka od panasonica izdelana na Kitajskem. Obstaja v istem rangu še yw če se ti gre samo za ceno. Resnejši so pa modeli e, te, ki so prizvedeni v Maleziji, kjer se večina klim tega proizvajalca proizvede.
Cene z montažo za PW9 581 +ddv, YW9 530 +ddv, RE9 Kit. inverter 704 +ddv, E9 inverter 882 +ddv, TE9 inverter 1028 + ddv. Popust za predpripravljeno montažo do 15%.
Uf, šele sedaj sem videl, da sem zapisal napačno oznako.

Zanimal me je namreč RE9GKE, ki je osnovni inverter model.
Kaj menite strokovnjaki o tem modelu?

lp!
Iskanje po temi