PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Peleti

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saj ne bi rad delal reklame, ampak še vedno imajo na svoji spletni strani objavljeno akcijsko ceno 217€/1050kg (to je seveda brez prevoza).
tista cena na cugmajstrovi spletni strani je pol leta stara, podatek najbrž ni več aktualen, ker pozimi dvignejo cene.
Energija narave, smrekovi ali mešani, druga sezona brez žlindre, blokad, pepela minimalno,. Ne grem dol z njih....
kaj pa smreka ali mešani kaj je po vaše bolje?
ce prav razmislam dda smreka vecjo "ico" kot mešan les....
Letos kupil eno tono smrekovih energija narave in sem bil tudi zelo zadovolen (sem jih kupil v akciji z dostavo po 3.89€). Potem sem kupoval še RZ pelete, k so (bili?) v OBI-ju v akciji (isto super), sedaj imam pa še na probi od lespak, k so isto A1 razred. Sam še niso na vrsto prišli, k mam še mal zaloge RZ peletov Smile
pisco Napisal:tista cena na cugmajstrovi spletni strani je pol leta stara, podatek najbrž ni več aktualen, ker pozimi dvignejo cene.

Ja js pač kupujem pelete vedno pred sezono, zaradi cene :-)
davork19 Napisal:kaj pa smreka ali mešani kaj je po vaše bolje?
ce prav razmislam dda smreka vecjo "ico" kot mešan les....

Meni so boljši bukev pa hrast pa čimmanj smreke, ker smreka je meni ful pacala peč (pa govorim o a1 kvaliteti). Največho hico so mi dali hrastovi PELEGOR A1

Pač moje mnenje. Najbolš da probaš pa sam vidiš.
xgego Napisal:Ja js pač kupujem pelete vedno pred sezono, zaradi cene :-)

Pa to ni nič problem, če vzameš npr. staro zalogo pelet?
Ker poleti logično prodajajo staro zalogo ceneje, samo da se je znebijo.
@pisco

Jaz jih vzamem direktno na firmi, friške še tople direkt iz pakirnice. In glede na to kar tam vidiš, ne verjamem da imajo kakšne zaloge (ne verjamem).
ma cugmajstrove bi hotel najprej sprobat 20 vreč preden bi nabavil več palet tega, da vidim kako se obnesejo. So pa predaleč, sem z gorenjske.

Trenutno sem na enih bosanskih peletih, pepela in žlindre pa se je nabralo 0,80% kar je verjetno solidno.
Pri nas so Faš peleti, sedaj se kuri druga paleta in nobenega problema, pepela na 300kg cca. 3kg.

V predsezoni z prevozom po 205eur/t.

lp
Tudi jaz kurim že drugo sezono pelete >Faš natura, pa nobenega izpada gorilca , običajna cena je 219 €/tona z prevozom in dostavo v garažo, morda malo več pepela kot ri ostalih, ni pa žlindre ali kakršnegakoli pacanja-smoljenja peči, peč je vedno "suha", čistim jo na cca 10 do 14 dni, do sedaj porabljenih cca 2 tone peletov, kurim od 26/9, dnevna temperatura 22-23 stopinj, nočna od 22,00 do 6,30 pa 19 stopinj
lp
1 2
Iskanje po temi