PodSvojoStreho.net Opremljanje doma Kopalniška oprema Pohvala

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prejšnji teden se mi je zgodilo nekaj čudnega. Z ženo sediva pred televizorjem in nenadoma v kopalnici v nadstropju nekaj zaropota. Grem v kopalnico in vidim vrata tuš kabine brez stekla, ki ga je pa bila polna kopalnica.
Žena se je že veselila, da bo dobila novo kabino ( ta je stara že 13 let), a odločil sem se, da preverim, če še obstajajo takšna stekla in se jih da popravit.
Na kabini sem našel nalepko Kolpasan.
Poklical sem v Metliko na servis. Rekli so mi, če lahko poslikam kabino in jih pošljem po mailu. zraven naj jim pošljem še mere tuš kadi in višino kabine, da preverijo, kateri model je. Seveda sem to še isti dan naredil, ker mi ni všeč mokra cela kopalnica od tuširanja.
Naslednji dan sem dobil sporočilo, da steklo imajo in da me bo kontaktiral njihov serviser, ki ga bo prišel montirat in to brezplačno.
Danes je steklo montirano.
Mislim, da si proizvajalec tuš kabin Kolpa zasluži eno pohvalo, ker mislim, da je takšnih podjetji v časih turbo kapitalizma res malo.

lp
Čisto enak scenarij opisal sodelavec cca. 2 leti nazaj. Tudi menjali brezplačno.
Pohvalno.
Kolpa je odzivna in da nekaj nase.

Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk
Luč v temi! Pohvalno. Ko bi se le ata Franjo malo špeglal od ata Mirjana...
Enako pohvalo za Kolpa San lahko zapišem tudi sam.

Izjemno korekten in človeško profesionalen pristop! Lesen in kasneje kerox vložek v tuš kadi/kabini so mi zamenjali 2x brezplačno. Ugotovili so, da je šlo za nepravilen materijal in kasneje tudi konstrukcijsko napako, se opravičili, prišli pogledat (servis) pripeljali in zmontirali.

Da bi bilo le več njim podobnih!

Kljub vsemu, bi ponovno kupil njihove izdelke!

LP, Ivo
Meni so že 2x brezplačno menjali umivalnik v kopalnici, ker je razpokal. Upam, da bo v tretje več sreče.
Res pohvalno.
Ampak, glede na odzive:
- zamenjali brezplačno počeno steklo po 13 letih
- 2x brezplačno zamenjali počen umivalnik
- 2x brezplačno zamenjali lesen/kserox vložek v tuš kabini
Jaz bi raje videl, da ne bi nič počilo in bi ne bila potrebna niti plačljiva niti brezplačna sanacija :mrgreen: :lol: :lol:
Se jim pač, glede na prodajno ceno, računica izide, kar pa je konec koncev tudi pohvalno. Big Grin
Iskanje po temi