Zanima me kako imate izkušnje s kolpa sanom.
Moje so bolj slabe. Kvalitete ni za prehvalit. Navadni iveral, odstopanje letvic, električna napeljava je res šlamparija. Ledice utripajo. Priložena tesnila so res pofl.
Vrata pridejo, da kar tolčejo med sabo, lahko bi si vzeli saj 5 min in malo jih naštelali.
Kot prvo pa bi lahko naredili vsaj normalna navodila za montažo. Kot so višina omarice, dimenzije sifona itd.
V glavnem noben presežek. Moram reči, da sem videl boljše za manj denarja.
wildman939 Napisal:Zanima me kako imate izkušnje s kolpa sanom.
Moje so bolj slabe. Kvalitete ni za prehvalit. Navadni iveral, odstopanje letvic, električna napeljava je res šlamparija. Ledice utripajo. Priložena tesnila so res pofl.
Vrata pridejo, da kar tolčejo med sabo, lahko bi si vzeli saj 5 min in malo jih naštelali.
Kot prvo pa bi lahko naredili vsaj normalna navodila za montažo. Kot so višina omarice, dimenzije sifona itd.
V glavnem noben presežek. Moram reči, da sem videl boljše za manj denarja.
Tudi moje izkušnje so podobne. Čez kadi nimam kaj rečt, pohištvo pa bolj tako-tako.
Vsa roba do zdj zelo kvalitetna, lahko prilepim slike če kdo ne vrjame. Ampak vedno kupim , robo iz odpisa,ali pa zadnje artike. Na njih je tudi do 70% popusta. Sedaj ze 3 kopalnica, katera je vsw od kolpe in vse štima.
silver12 Napisal:"šit", men gre kr na bruhanje ko videm šlampast iveral...ko robovi cvetijo, šparajo pri okovju, vse se goni...zadnjič sem iz Momaxa kr ven pobegnil...
Jaz tudi, sem šel mal pofirbcat in sem prav hitro šibal ven, sploh po tistem, ko mi je ena fronta od predala ostala v roki :lol:
Ma ves pohištvo je dons ena žalost. Jest sem tut te momaxe in ikee gledal ter kupval, ter se potem odloču recimo za kuhno Alpes k je kao kvaliteta, ...da bo zdržala 30let in ne vem kaj še. Je pa lih da ne isto sranje kot vse ostalo. Predale prou pazim, da jih nežno premikam,...če ne bom en dan vse odtrgal,... ročaje tut,.... okovje sm snel dol z vratc pod umivalnikom, ko sem sifon montiral in ga nisem uspel več dat nazaj. Seprav je tut to za samo enkratno montažo/uporabo. Boh ne daj kaj podirat al pa razstavlat. Ne vem, al je to narjeno za nežne 40kilske punčke in sm jest preveč grobjana al kva. Ta kuhna men 5let ne bo zdržala.
3 razrede slabše kot Kolpa (sem bi nekajkrat v skladišču v Samoboru)pri nas nekaj prodajajo (predvsem pip) v obi in bauhaus, ter nekim lokalnim prodajalcem......
Ma ko sem jaz 4 leta nazaj kupoval omarice za kopalnico je bilo vse bolj ko ne pofl, z kolpo vred, no priznam so imeli v Bauhausu tudi kvalieto iz mediapana pa lakirano PU, samo so bile pa cene blazne....
Na koncu sem vzel načrte od Kolpe jih še malo spremenil in mi je mizar naredil, mediapan, vrata pa lakirana PU, res kvalietno v nulo, potem je pa še steklar končal z ogledali, elektriko sem pa sam uredil.
Cena vse skupaj, malo čez cene Kolpe in veliko manj, kot iz enakih materialov v Bauhausu, še danes po 4 letih vse v nulo brez sledi obrabe, pa še vodila smo dali kuhinjska top Blum, kar sicer ne dobiš pri nobeni taki omarici.
Se bo treba sprijazniti: iveral ima manj strupa, a tudi manj veziva, pa na sredini bolj grobo mlet material, folija na licu je mikroskopske debeline, pulti imajo zelo tanek ultrapas, vse skupaj je mnogo manj obstojno, kot v preteklosti. Okovje je po mojem naredilo velik korak naprej, a vseeno se izogibam nepreizkušenim novostim, ki se čez čas rade "izkažejo"...
Mizar iz takega materiala ne more narediti čudežev...da ne govorim o nizkocenovnih trgovcih, ki na robovih ne premorejo niti ABS-a, debelina iverala je zgolj med 12 in 16 milimetri, iz okovja pada riž...
Potem pa rešujemo z lamelami, spaksi, kotniki in še čim...
Kolpa je izgleda zaljubljena v iverale, MDF jim ne kapne... Iverali v kopalnici? Zame NE...
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.