PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Nizka vlaga

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Otroštvo in mladost sem preživel v hiši kjer je bila temperatura raje večkrat pod 10 kot pa nad 15 (v zimskem času).
Pa še nekako ne upam reči da sem bil kaj bolj bistveno zdrav kot sedaj ko sem stalno na cca 22-23. Je pa res da sem moral včasih biti več zunaj (pa tudi kaj naredit) kot sedaj.
Tako da teorija od janipapilona pri meni najbrž ne drži.
Da pa bi danes gol spal pri 15 pa tudi ne bi laufalo najbrž. Pa kovtri gor al pa dol.
Mogoče pa bi pasalo, samo ne bi zgledalo.... [emoji3]

V klasični gradnji iz poznih 60ih sem bival in spal na toplejšem. Zaradi pomanjkanja vedenja(znanja) smo imeli na toplotnih mostovih nekaj zidne plesni. Prisotnost zidne plesni je za koga slabo za drugega zelo, zelo slabo in za vse ostale nekje vmes. Da se pazit tudi v stari gradnji.
Mojo ljubico sem spoznal v štaru 90ih. Mehur je imela vnet ... ej sam da bi na skalo napisal HLADNO, pa bi jo že ščemel. Od par mesecev potem, nikoli več. Če je jagode vidla je dobila reakcijo. Po parih letih sva domače jagode papala v kilah. V Parizu sva bivala v "poden" najetem stanovanju, v spalnici so pozimi s strešnega okna "rastle" sveče ... jest sem imel enkrat Gripo, njo moram pa vprašat, če je bila v štirih letih kak dan bolna-odsotna z dela.
Da moja teorija ne drži. Možno, seveda.
Ampak vrhunski coaching zajema tudi vse kar se tiče življenskega stila in to je tisto kar res obvladam. Sledi, da čeprav verjetno NE drži, na koga vpliva bolj na drugega manj,
prav gotovo pa bolj drži, kot je verjetno, da drži, da res stoji [url=httpsunichr("58")//goounichr("46")gl/photos/9RVtMcWdor8JzVwD7]tale hiška[/url].
Namreč gradnja mi je le hobi, ki sem se ga priučil v par mesecih. Z lifestyle pa se ukvarjam, učim, delam par desetletij.
Veš, na medicinskem faksu so pričeli uporabljat termin "bolezni udobja" par let nazaj, jest par destletij naza. Nisem "medico", je pa moje delo desetletja tangirala znanost v medicini.
tole tvojo hišo hodim že ene dve leti gledat, pa....
jaz samo povem da sem bil kot mulo večkrat bolan kot sem sedaj. Zakaj je tako bilo pa ne vem natančno. Najbrž je bilo za to krivo več faktorjev.
Vem pa da so na oknih bile tudi ledene rože občasno. tako da... sedaj mi je ta pogled prihranjen.
Ma kaj pa ...?
Prid na klepet, al pir, al hruško v flaši, al čaj, al kafe.
Itak je način bivanja le del sestavljanke življenskega stila. In itak vse skupaj velja le, ko statistično z neko verjetnostjo gledaš na zadevo.
Tako kod hud kadilec lahko živahno brede v starostno obdobje, lahko strašnega komplikatorja-pazliveža pokosi v rani mladosti.
"Važn da je vlažn ..." smo pač v temi vezani na vlago Smile
Grem nazaj na mraz delat na poravnalki dokler se še vidi 8)
Danes si spet kar naprej hodim gret prste na tople tipkovnico :oops:
Saj na nebu je že luč prižgana, samo nekam svoh je za ublat
1 ... 4 5 6 7 8 Pojdi na stran 
Iskanje po temi