Objave: 14
Teme: 3
Ocena:
0
pozdravljeni
Kdo mora izgraditi nn omrežje do merilne omarice?
hvala za odgovore
elra
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
Na tako splošno vprašanje je pravilen odgovor NIHČE. Ko boste situacijo malo bolj podrobno predstavili boste dobili tudi bolj konkretne odgovore.
Ocena:
0
No da razložim 4 novogradnje odaljenost od razdelilne omare 100 m.
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Tisti, ki je zanj zainteresiran. Odgovor na vprašanje pa se nahaja že dva posta višje.
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Morda se motim, ampak če je to zemljišče na katerem stojijo novogradnje "komunalno urejeno zemljišče", potem je ob nakupu bila plačana infrastruktura do parcele.
Če pa si to narobe predstavljam, pa naj me kdo popravi...
Objave: 931
Teme: 34
Ocena:
10
No potem pa imate vso projektno dokumentacijo, kjer je navedeno kako mora biti priključek narejen. Distributer vam mora zagotoviti priključek, kar pa še zdaleč ne pomeni, da vam ga mora tudi financirati.
Objave: 3411
Teme: 45
Ocena:
33
Priključek moraš skladno s projektnimi pogoji zgraditi sam. V kolikor se bodo na tvoj vod priključevali tudi drugi, lahko zaprosiš za delno refundacijo. Strošek pa uveljavljaš tudi za zmanjšanje komunalnega prispevka.
Ocena:
0
Saj je to vse lepo in prav kaj ste mi napisali če bi živeli v bivši jugi, ko pa żivimo v eu in imamo nekatere zakone lepo napisane ki lepo imajo definirano kaj kdo ima za narediti za javno dobro.
Lp
Elra
Objave: 422
Teme: 1
Ocena:
10
elra, torej je reč čisto enostavna: natisni si ustrezne člene "nekaterih zakonov" na papir in hitro na lokalno izpostavo elektrodistribucije... Ne pozabi potem javiti, kakšen je bil odziv!
L.p., Kloko
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Verjetno bo precej podoben
temu:
↓
:lol:
Ocena:
0
No kot sem obljubil da bom odgovoril, elektro mora in je izgradil priključek .
Lp
Elra
Objave: 47
Teme: 12
Ocena:
0
Kateri so pa ti zakoni?, sam sem si vse sam zgradil in financiral, zanima me zakaj tega nihče ne pove in zakaj se zavaja ljudi in se jih izkorišča.