Objave: 659
Teme: 7
Ocena:
3
če je loputa mehanska s kakšno tršo rečjo probat odpret pol pa naprej
Objave: 1629
Teme: 4
Ocena:
0
Če nočeš vrtat v kamin, bo pa treba vrtat v eno od sten. Ni druge, če ni nikjer dostopa.
Ti kar mojstru povej naj popravi kar je zajebal. Če znamo priti na Mars in pristati na kometu par milijonov km stran, bo znal tudi dostopno mesto napravit tako, da se bo lepo zablindiralo.
Objave: 212
Teme: 1
Ocena:
0
Kaj pa stena za kaminom? Je zunanja ali notranja?
Če je notranja bi jaz poskusil iz zadnje strani, da nebi uničeval keramike okrog kamina..
Objave: 199
Teme: 52
Ocena:
0
zgleda druge ne bo...z desne strani je notranja stena, 20cm...zgleda druge ne bo.
kaj pa kakšna ideja kako loputo (mehanska) odpreti? pa bi jo pustil potem skozi odprto...
pa še vprašanje - sem sicer 100% da je loputa v stanju zaprtosti - kako lahko to preverim? da se mogoče zajla ni svužla, loputa pa je kljub temu ostala odprta
hvala vsem za debato
Objave: 1629
Teme: 4
Ocena:
0
Mogoče bi lahko zajlo zamenjal za jekleno palico (podobno kot je tista za zapiranje lopute na dimniku).
Objave: 659
Teme: 7
Ocena:
3
od 27 do danes bi vsaj pogledal če se da
drugač pa pečarja pa bo
Ocena:
0
kako naj pogledam oz. preverim???
Objave: 300
Teme: 10
Ocena:
3
Probaj zakurit, če je zaprta ne bo zraka in ne bo gorelo.
Objave: 4249
Teme: 26
Ocena:
1
Od kje pa pride ta zunanji zrak? Ali lahko kaj postoriš skozi odprtino pod kaminom? (po dokumentaciji ta loputa itak ni del kamina)
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Ocena:
0
Zunanji zrak pride po cevi, ki je napeljana cca 4m počez predsobe do zunanjega dela hiše. Težka bo - verjetno s kakšno zajlo ne bi šlo premakniti - vprašanje kako je sploh spozicionirano - lahko da ni čisto ravno s cevjo oz. da je še kakšno koleno vmes.