PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri TČ Daikin in Kronoterm - primerjalni ponudbi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Citat:Bohinc, ti nimaš drage on/off TČ
Post nad mano (FWjevcev, četudi predelanih), že priča o drugem... ne govorijo temu v prid.
Sem pa verjetno največkrat dokazoval, da imajo cenovno primerljive izdelke, od Švedske navzdol do poševnookih kitajcev , ki definitivno zmagajo glede cen.
Običajno s pisanji o TČ posplošujem, če ne izrazim modeleali link , ''pripisuje'' pa se mi zgolj in edino TT... Nisem tko čustveno navezan, kot očitno eni! Čeprav to ne pomeni nezadovoljstva- nasprotno!
Migaj stanje enega-dveh lastnikov odraža celotno stanje Slo. trga? :!: Če bi sodil po tem forumu očitno da..., kot kao najbolj prodajani modeli.
Če pa sodim po vgrajenih TČ v naši okolici je stanje vse kaj drugega , kot hoče prikazat ta forum in tudi tak pogled ni realen!
Gumbi ali tipke so za nastavljat, itak. Vendarle , če je uporabniku to muka mu je vsaka pomoč dobrodošla- četudi slikovna. In večina ne misli diplomirat na TČ , kot mogoče eni...
Torej enim je to hobi, drugim je to početje odveč in želijo zgolj ogrevanje!
Delu uporabnikov-piscev se dolgo že Telmos izogiba podati svoje iskreno mnenje o FW Idea (kar je meni znano ne gre le za hrup...)
Pa ne zdaj vzeti , kot , da hočem sam pisat , da je zanič. Je zgolj to, kar piše dolgo sassapo , ki jih tudi vgrajuje. Očitno ste zadovoljni, kot smo vsi ne glede na firmo in ''zvrst'', če le ta deluje po pričakovanjih!
In kaj je npr narobe s kitajskimi TČ?
Da niso drage preoblečene kitajke? -a te pa so boljše samo, da so naše :roll:
Kje sem zapisal narobe?
Razen , da kitajske (ne preoblečene) zmagajo na področju cen, kar so večni očitki na forumu...
Kaj pa to? :
Citat:Migaj stanje enega-dveh lastnikov odraža celotno stanje Slo. trga? :!: Če bi sodil po tem forumu očitno da..., kot kao najbolj prodajani modeli.
Če pa sodim po vgrajenih TČ v naši okolici je stanje vse kaj drugega , kot hoče prikazat ta forum in tudi tak pogled ni realen!
Poldee Napisal:Potemtakem si na konju :-) Kaj tocno spreminjas oz. zakaj?

Hja,
spomladi ugasnem celotno gretje in preklopim samo na sanitarno vodo,se pravi letni režim.Jeseni,ko se že preveč ohladijo prostori je potrebno režim povrniti na gretje tudi prostorov.
Pa še to mi je odveč,kot dvakrat na leto zamenjat gume.

Saj v prehodnem obdobju pri hitri menjavi temperatur kakšen dan temperatura ni točno taka,kot je nastavjlena,( kako stopinjo )ampak meni kot terenskem delavcu tudi pet stopinj nebi pomenilo katastrofe.
Ah, ce je samo to, mislim da ni neke panike...
<font color="#1EC0E1">Pusti čenče,</font> <b><font color="A41E0C"><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">preveri sam! </a></font></b><br/><a href="https://tc.tm.si"target="fwshp">FWS HP Live</a>
1 ... 11 12 13 14 15 Pojdi na stran 
Iskanje po temi