Objave: 75
Teme: 1
Ocena:
0
Če vama je parcela "top", potem vama ne bo težko počakat. V tem času bosta pa še kaj našparala :lol:
Objave: 2182
Teme: 44
Ocena:
0
hm, potem naj bo občina načeloma zrihtala cesto? nama so tudi tako rekli ob pridobivanju gd. ko je prišlo do faze, ko se bi pa res mogla urediti, so stisnili rep med noge. občina nima denarja (nič novega...). seveda so takrat, ko je bilo treba plačati komunalni bili tiho, tako tudi nisva dala vloge za kakšno kopenzacijo komunalnega zaradi urejanja poti...
kako dolgi odsek poti pa se bi mogel urediti?
Objave: 1266
Teme: 7
Ocena:
3
lušna parcela. sicer ni dodatnih slik ampak da ni kje bolj na samem kljub temu da bo poleg še en sosed gradil.
tudi sam imam nagledano super parcelo. 580 m2, center mesta, v bližini vse kot vidva + železnica, popolna ravnina, vse komplet opremljeno -8vsaj tako piše-pogledat še nisem šel), cena 30.000 eur (preko nepremičninske agencije).
Objave: 122
Teme: 5
Ocena:
0
Moraš se zavedat da danes ni nič zastonj in verjemi mi da nekdo infrastrukturo plača. Možno da jo lastnik(če je tako je v ceni parcele), če jo pa občina ti jo bo računala na račun višjega komunalnega prispevka. Pojdi na občino in ti bo bolj jasno.
Objave: 45
Teme: 5
Ocena:
0
Kaj pa tista motokros steza ali kaj je tam cca. 200m stran? Je to v uporabi ali ne? Mene bi zelo motilo, če bi moral recimo med vikendi poslušat prdenje motorjev. Pa 50m stran od ceste med dvemi naselji je to in komunalno neopremljeno? Na aerofoto izgleda ok ampak bi bilo treba videti v živo. Vseeno dvomim, bi jaz za kaj takega dal 30+€ za m2. Sploh, če upoštevamo finančno stanje povprečne slo občine. Obljube so poceni.
Objave: 198
Teme: 7
Ocena:
0
Take parcele so res bolj maček v žaklju.
Ko sva midva še iskala parcelo, sva imela tri parcele ogledane, pa so bile na isto vižo. Še danes s ni nič premaknilo pri nobeni, pa je že kar nekaj let od tega. Pa še cene so bile krepko višje kot tale "vaša" (pač na gorenjskem povsod že 5 metrov pod površjem teče nafta :twisted: ).