Objave: 3
Teme: 3
Ocena:
0
Zdravo,
Zanima me, ce je tukaj kdo, ki ima iskusnje s podjetjem Pobles(cena, kvaliteta, roki...)
Meni so njihove kuhinje zelo lepe (<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.pobles.si">www.pobles.si</a><!-- w -->)
Hvala za odgovore in LP!
Objave: 299
Teme: 48
Ocena:
0
Starši jo imajo že nekaj let. Kvaliteta je spodobna, odvisno, kaj naročiš, rokov so se držali, pomanjkljivosti so hitro odpravili, cena je bila ugodna.
Po kakšnem letu je odstopila obloga predala(ker je tik ob pečici), pa so brezplačno zamenjali, pa še kos materiala so dali za vsak slučaj, ker so program ukinili, da ne bi bilo čez leta kakšnega problema, če bi se napaka ponovila.
"Glej daleč in, ko misliš, da že gledaš daleč, glej še dlje"
Objave: 78
Teme: 7
Ocena:
0
tašča ima njihovo kuhinjo in je zelo zadovoljna. Tudi njihov potnik je prišel izmerit prostor in so se skupaj vsedli in razporedili elemente. Sama kvaliteta kuhinje je zelo dobra, na žalost pa ne vem cene, ampak ni bila višja od drugih ponudnikov.
Do strehe se zida bajto s cegli, naprej pa z dnarjem!
Objave: 134
Teme: 4
Ocena:
0
Pobles izdeluje zdelo dobro pohištvo...kar se je pri nas prenavljalo v zadnjih 10-ih letih so delali oni. Tudi dve kuhinji. Narejeno kvalitetno, sicer včasih z zamudo.
Zdaj naročam kuhinjo za svoje novo stanovanje-seveda tudi pri njih. Naredili so mi 3D izris, jutri pridejo naredit izmero prostora. Cena ni najbolj ugodna, bo pa narejeno po moji želji in seveda kvalitetno. Upam da ne hvalim prehitro 8)
Objave: 1069
Teme: 35
Ocena:
0
anchulinka kdaj bomo pa videli kakšen izris tvoje kuhinje? :lol: sem malček radovedna :oops:
Ocena:
0
Pomoje bo kar slikca takrat k bo postavljena :lol: no, upam da jo bom dobila tudi popravljeno v 3D obliki ker bo mal sprememb od prvotne verzije...
Sicer pa sem danes naredila album kjer lahko pogledate kaj sploh mi ustvarjamo [url]httpunichr("58")//ogradeunichr("46")moj-albumunichr("46")com[/url] Če že ne boš videla elementov boš pa vsaj prostor kjer kuhinja BO! :wink:
Prenavljamo...
Ocena:
0
Panales ma tud zelo lepe kuhinje. Sam tam imaš pa par modelov med katerimi zbiraš, pri Poblesu pa je vse po želji: od modela, barve, elementov... Ne vem pa kakšne ima Panales cene....
Prenavljamo...
Objave: 1069
Teme: 35
Ocena:
0
Simpatična kuhinja, edino kar me "moti" je, da sta kuhalna plošča in kotrito zelo skupaj.
Drugače pa ful lepo, tudi barvna kombinacije je super