PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Talno gretje v tušu

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

ker prenavljamo kopalnico smo se odločili, da bomo v njej imeli talno gretje. Stvar se je zakomplicirala pri centralnem talnem gretju v prostoru za tuširanje. Tuš bo narejen iz ploščic in kanalete. Ker tisti dan ko so nam položili talno gretje v kopalnici nismo bili ravno prisotni, so talno gretje položili po celi kopalnici razen v tušu. Ko sem jih vprašal zakaj pa ni talnega gretja v tušu, so odogvorili , da ne more biti zaradi padca, ker bi na koncu padca prišlo talno gretje preveč na površje in, da bi v tem primeru lahko pokale ploščice. Zanimali bi me če je temu res tako, ker imam občutek, da se majstrom ne da ukvarjati s kanaleto, padcem in centralnim talnim gretjem v tušu, ker bi imeli preveč dela. Poglobiti pravijo, da stvari ne morejo, ker je spodaj tram...Samo meni osebno se zdi, da spodaj v tušu že skoraj mora biti talno gretje ali se motim?
Jaz imam narejeno tocno tako, kot si si ti zamislil. V dveh letih ni bilo se nic narobe, pa ceprav je bila lansko leto vhodna talnega zelo visoka (bili smo brez izolacije).
Ti pa lahko se povem, da je dobr feeling se it tusirat na tople ploscice :twisted: Big Grin
A bi mogoče bila recimo tudi opcija, da se talno gretje položi vsaj do sredine tuša, da ne gre ravno do konca kjer je najnižja točka? Res me zanimajo mnenja, ker ravno point talnega gretja je bil v temu, da bo talno gretje v tušu...Oziroma ne vidim sploh razloga zakaj bi pokale ploščice?
Kakšno pokanje neki. Tistih 30 in kakšno več stopinj nikakor ne more vplivat na talno keramiko.
Tudi jaz imam pod tušem talno, saj nimam kadice in je fino toplo med tuširanjem.
Se pa da talno namestit le pod delom tuša, seveda. Zaviješ polža nekaj zavojev okoli odtoka, ne preblizu.
Iskanje po temi