PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja Gradnja za nadstrešek avta

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preveri v prostorkem aktu občine če imajo take zahteve, drugače pa kot sem že napisal, delaj po želji.
Preveri v prostorskih aktih, kot je napisal Yaeger.
gt001 Napisal:hisamiha, resno? na UE ali na obcini?

ko gledam za naso obcino (LI), je vse prosto po izbiri...

Na UE.

Sem se pa odločil da bom delal enokapnico z minimalnim naklonom.
Pozdravljeni!
Zanima me, koliko od sosedove meje ( pravzaprav je meja majhen zid, visok kakih 6o cm, ki omejuje naši parceli) lahko postavimo lesen nadstrešek za en avto, mere cca 4.5 x 2.8x 2 ? Je treba imeti imeti njegovo soglasje, glede na to, da mu ne zakriva pogleda na cesto in da gradbena dokumentacija ni potrebna?
To preverite v prostorskem aktu.
vito12 Napisal:Lep pozdrav...

doma delamo nadstrešek za 3 avte, 30kvadratov in soseda je že privolila, da je vse vredu, zdaj pa bi še rad to pisno sestavil, da bo to na črno na belem.
Zanima me kako moram sestaviti to prošnj?

Hvala že vnaprej....

Še vedno ni odgovora na prvotno vprašanje. Sam bom imel podoben problem, ker bom delal stopnice za svoj vhod, hiša pa stoji 4m od meje. Sosedi sem omenil,da bom delal stopnice in da bo manj kot 4m od meje,če jo kaj moti,pa je rekla da ne, samo, da ne bom kakšne velike galeje delu.Če grem vse uradno (Projekt,GD) me stane 2x tolko kot stanejo stopnice.(rabim samo 2.5m višine-do 1.nadstropja).Če ima kdo kakšnem usnutek bi bil dobrodošel.Hvala!!!

LP Damjan
Ali je soglasje k nelegalni gradnji sploh relevantno in pravno vzdrži? Po moje ne.
1 2
Iskanje po temi