PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Elektro kabel 4x4mm2 - Nasvet

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Čistim skladišče in sem našel električni kabel 4 žilni, ena žila ima fi 4mm je pa bakren. Dolžina je cca 50m.

Zanima me koliko je približno to vredno, ter zakaj se točno lahko uporabi?

Je bolje prodati za baker, ali kot celega nekomu, ki gradi hišo. Prosim, če mi svetujete.

Hvala.

Slike, da si lažje predstavljate. [url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")bolhaunichr("46")com/elektroinstalacije-ostalo/elektricni-kabel-bakren-4-zile-fi-ene-zile-4mm-oglas1279967594[/url]

Lep pozdrav, Samo
prodaj za baker Wink
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Ponavadi se uporablja kot dovod elektrike v bajto od glavne elektro omarice, če je ta zunaj nekje. Mogoče se najde kakšen forumaš, ki ga ravno sedaj rabi. Jaz sem ga rabil cca 1 leto nazaj :-)
edid 4x4 je malo za dovod... (ja WTF sej je zadosti če je omarica na drugi strani zida AMPAK odvisno če elektro dovoli) tako da... Trejdaj baker za €€€€€€ Wink
Spoštujte uporabnike portala | Opišite svoj problem čim bolj natančno - vključno z naslovom | Preden postavite vprašanje uporabite ISKALNIK | Pišite v slovenščini; KRIČANJE ni dovoljeno | Komercialno oglaševanje ni dovoljeno
Če je FI 4 je to potem kabel 10 kvadrat, kar je dovolj za vod od priključne omarice (če je ta na podstavku ob cesti) do hiše, seveda če je kabel zemeljski. Če boš prodajal za baker pa vedi da je baker v kablu (torej z izolacijo) vreden cca 1€ na kilo, če pa imaš ćist baker (če izolacijo snameš) pa cca 4€ za kilo. Zato je v okolici Novega mesta toliko kurjenja...
koliko kil je kabla ?
Iskanje po temi