PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Priklop na elektriko - nujno

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kot že večkrat povedano - vse odvisno od rajonca...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Smile Plavook mi je reku...to je isto, kot reklama...lubčka mi je daaaaalaSmile...ej moj berghiša...
Tako je bilo pri meni. Kabel je šel po sosedovi parceli, vmes pa cesta. Da nismo rili po cesti je bilo treba pod cesto. Zavoljo čim manjših posledic. Lokalni štromar je zrihtal omarico, zabetonirali smo jo sami, prvič malce prenizko, potem končno 20 cm višje?!! Jah predpisi...res,da je že dve leti od tega, a cena je bila slabih 1500€. Komplet omarica, delo...razen vrtanja pod cesto. Tisto je bilo cca 120 €.
ant Napisal:Pravijo, da moram en obstoječi vod precvikat in kabel potegniti do moje omare nato pa nazaj do tistega kabla. Tudi meni ni bilo jasno zakaj je to potrebno. A ni možno samo na obstoječi vod priklopit en kabel do mene?

Seveda je možno. Če lahko kabel prerežejo, lahko na isto mesto priključijo tudi kabel 4x35 pa imajo samo en spoj namesto dveh.
Sam imam ta T spoj...isti primer. Treba je bilo pripeljati do omarice in nazaj na kabel.
S katerega konca SLO si?
Kočevje, Ribnica in okolica
Elektro LJ
To pa je predaleč za nas Sad Če bi bil bližje poznam par mojstrov, sam smo iz Koroške.
1 2
Iskanje po temi