Objave: 342
Teme: 17
Ocena:
0
Zuja, hvala.
Pa se ti dobavitelj, veleposlanik in ostali kandidati kaj oglašajo ali je zadeva ad acta, kar se preostanka tiče?
Objave: 684
Teme: 25
Ocena:
0
hja isto bluzenje kot z dostavo...
Veleposlanik mi je prejšnji teden poslal mail, da ne more verjeti da zadeva še ni rešena in da je do konca meseca na dopustu.
Tako, da mu pošljem še enkrat mail ko pride iz dopusta.
LP
Objave: 99
Teme: 8
Ocena:
0
Glede na to da je kriza in vsak evro prav pride, se jaz ne bi kar tako odpovedal evrom v tem nakupu. Po pol leta kaj novega?
Objave: 2451
Teme: 3
Ocena:
0
Slučajno sem našla in prebrala vašo zgodbo. Vsebina je zelo napeta in zanimiva, zanimivi pa so tudi akterji v njej. Slučajno sem iz stroke (logistika), zato sem se ob nekaterih postih in pojasnjevanjih kar malo muzala :wink: .
No, sedaj je kar je, v bodoče vam svetujem, da v takšnih mednarodnih "poslih" raje angažirate katero slovensko uvozno podjetje, ki vam bo naročeno pošiljko varno pripeljalo pred vrata. Plačali boste nekoliko več, izgubili pa nič. Če pa kljub vsemu vztrajate pri vaših skupinskih nakupih, raje prej stopite v banko in vprašajte ali imate možnost izpeljati posel z akreditivom.
Vsem iskreno želim, da dobite denar nazaj.
Objave: 684
Teme: 25
Ocena:
0
Pozdrave vsem. Žal ni bila problem logistika ampak dobavitelj. V tem času mi ni ratalo prestaviti stvari iz 0 nikamor...
Meni je prav žal.