Objave: 159
Teme: 29
Ocena:
0
Živjo,
Prosim, če mi lahko kdo pomaga pri tej odločitvi, kajti zanima me ali se ta zadeva obnese.. Ali ima kdo izkušnje s temi ključavnicami?. Oziroma ali jih kdo pozna ?
lp
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.burg-waechter.de/live_website/html/default/ff8080821ed505bb012066c7c4c32be7.en.html">http://www.burg-waechter.de/live_websit ... e7.en.html</a><!-- m -->
Objave: 8
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
pri nas imamo podobno ključavnico ( na številčno 6-mestno kodo) in moram reči, da smo zelo zadovoljni. Nikoli ne potrebujemo ključa pri sebi. Vrata zaklenemo samo, ko gremo na dopust.
Priporočam.
Objave: 550
Teme: 20
Ocena:
0
Ali lahko poveš kje si kupi ter v katerem rangu je bila cena, lahko na ZS.
LP
Objave: 1521
Teme: 56
Ocena:
0
Tudi mene zanima cenovni rang teh el. cilindričnih vložkov. Jst bi sicer kombiniral s čitalcem prstnih odtisov...
Kako je štrom pripeljan do vložka? So vrata prirejena? Mogoče pri pantih ( ampak potem je šibka točka stalno gibanje)
Prosim za malo debate :roll: :wink:
Lp Andrej
Objave: 135
Teme: 7
Ocena:
0
Ko se peljem iz Kamnika v LJ je v Šentjakobu oz. nekje blizu Šentjakoba (na desni strani ceste Kamnik - LJ) neka firma, ki ima reklamno tablo, da imajo ključavnice na prstni odtis. Kaj več pa ne vem.
Objave: 40
Teme: 1
Ocena:
0
Če razmišljate o številčnci je ok, po mojem pa je boljše na prstni odtis. Jaz imam to že več kot leto in funkcionira. Pa še za otroke je boljše prstni odtis, kot pa številčnica (ali pozabijo kodo ali bodo povedali prijateljem pa moraš menjati, potem pa pozabijo katera je prava ali pa ti pozabiš, pa prideš domov mal v rožcah pa se nespomneš glih prave kombinacije, ....)
Jaz priporočam prstni odtis je bolj na izi in bolj varen.
Objave: 159
Teme: 29
Ocena:
0
Živjo,
Tudi jaz se strinjam, da je boljše na prstni odtis. Ampak mene še vedno zanima, če ima kdo to klučavnivo, točno od teda proizvajalca, ker bi jo enostavno rad kupil, zato se tudi malo zanimam....
Prosim za mnenja.....
lp