PodSvojoStreho.net Nepremičnine Nakup, prodaja in pravna vprašanja sosed nagaja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Živjo,
resnično, do sedaj sem mislil, da je to lahko zgodba iz raznih mehiških nadaljevanka, ne pa v resničnem življenju. Pridemo na parcelo in ženaa opazi, da nam je nekdo odrezal pol ciprese!? To je prostor v gozdu, kje smo trije sosedje. Naši cigani pa kradejo baker, je kdo slišal, da bi se mučili in žagali ciprese?
Sosed je malo užaljeno rekel, da tega ni naredil (eliminacija, tudi mene in sina je žena vprašala), drugi, črnograditelj in uporabnik agregata se pa skriva, sploh ne upa iz hiše. Ima kdo kakšen nasvet, kako preprečiti nadaljevanje podlih dejanj soseda, ker nas med tednom ni tam?
Verbalno nam je že grozil naj pazimo na otroka, naj pazimo na psa (ampak, se je videlo da pod vplivom opojnih substanc) , ni pa omenil naj pazimo na ciprese. Prijavili smo vse tudi policiji. Veste kakšen je rezultat, če prijaviš kaznivo dejanje policiji - kot zdravljenje prehlada: če ga zdraviš traja en teden, če ga ne, pa 7 dni.
Ob tem pa ti takoj potrkajo na čelo, ti, ti, če slučajno si (sploh preden vprašajo soseda, ki se skriva) potencialen krivec, veste če je prijava lažna boste… HALO, smo se za to borili? Da nas je strah na lastni zemlji?

Kaj storiti?

Lepa hvala za pomoč, želim Vam lepe praznike in prijazne sosede.

Janez
Nastavite fiktivno kamero. Sosedom pa povejte, da ste zaradi strahu uvedli varovanje in kamere. Potem ponavadi odnehajo.

Upam, da sem pomagala.

lp, m
Nastavi mu past za medvede, pol pa se tudi ti skrivaj. :twisted: . Drugače, pa je to hudič, dokler soseda ne zalotiš mu ne moreš nič. Pa tudi če ga uloviš pri dejanju in ga prijaviš je vprašanje kako se bo to obneslo, saj naša vrla zakonodaja podpira kriminalce s svojimi blagimi kaznimi...

V poduk drugim: ko kupujete parcelo ali hišo NAJPREJ spoznat sosede, kajti marsikdaj je tudi to razlog, da se objekt prodaja.
Tole zna biti rešitev: [url=httpunichr("58")//wwwunichr("46")podsvojostrehounichr("46")net/forum/viewtopicunichr("46")php?p=281339#p281339]Zunanji spy fotoaparat[/url]

Drugače pa znajo biti s pijančki resne težave. Ko je trezen zna biti OK,
ko se pa napije pa čisto druga zgodba...
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
oba zadnja odgovara zelo ustrezata - žalostno.
za 'princa požirka' bo kamera le dodatni izziv kako jo uničit iz slepega kota.
No, jaz mu za fotoaparat ne bi povedal.

So pa to ponavadi reve, ki jim da alkohol moči in poguma - predvsem takrat, ko ni nobenega zraven (ali pa se spravljajo na šibkejše). Tako da, takšnim usranetom je možno tudi drugače dopovedati kaj je moje in kaj tvoje.
211 konjev sreče v ovinkih...
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/P/Cm/2bVKGTTq/1/r53superchargedunichr("46")jpg[/img]
JOHN COOPER WORKS evolucija
Ta bo težka, če imaš dve fronti odprti.

Če ti je pol ciprece odžagal....hja, ni fajn,....

Drugi sosed pa agregat nažiga... ni fajn poslušat........

Sosedu pjančku daj za eno litrco, pa se lepo zmenta, da naj pusti ciprese pri miru. Če bo pa še kar nalival brez meja, bo pa kaj kmalu imel ciprese na britofu nad glavo.

Ta drugmu sosedu pa nesi 2 litra nafte za agregat....pa se spet lepo pomenta,če je on slučajno tisto cipresco pajsnu.....sicer naj jo obdrži, ampak naj druge pusti lepo pri miru.

Evo, rešitve.........pri prvemu boste mal popil, pri drugem pa agregat poslušal......

........odprl si vojno z obema sosedoma že s tem, ko si klical policijo za eno cipreso......na žalost. Se bojim, da si jima dal še večji zagon in polet.....konec koncev pa, kaj pa, če jo je kdo drugi, slučajno mimoidoči?? To ni možno?
Iskanje po temi