Objave: 458
Teme: 63
Ocena:
0
Sanacija stare vodovodne napeljave brez menjave cevi... <!-- m --><a class="postlink" href="http://prezracevanje.si/si/sanacija-vodovoda/index.html">http://prezracevanje.si/si/sanacija-vodovoda/index.html</a><!-- m -->
Predobro, da bi bilo lahko res? Astronomska cena? Ima kdo kake izkušnje s tem?
Objave: 1199
Teme: 30
Ocena:
0
Tudi mene zanimajo izkušnje, če jih že kdo ima. Tudi če je cena astronomska, samo, da ni razbijanja in štemanja. Predobro, res.
Lp
Dany
Objave: 491
Teme: 12
Ocena:
0
Če je tudi v praksi tako kot v reklami. Ali pa ti prične cez 2-3 mesece lepo zamakati na krivinah in T kosih kjer je obraba največja.
Ocena:
0
Baje dajejo 10 let garancije... sploh pa, sam bi to izvedel v stari kopalnici kjer še nič ne teče preventivno... ker itak vemo, da je s svinčenimi cevmi samo vprašanje časa. Bolje zdaj kot čakat da začne teči? Sem pa upal da je kdo že slišal za to oz. dal skozi, ker prvi brez kakega feedbacka pa tudi ne bi rad bil.
Pa izgleda da je stvar tako nova da še nihče slišal ni zanjo...
Objave: 2045
Teme: 18
Ocena:
0
če je cev fuč je pač fuč ,,,sledi štemanje.....
Objave: 238
Teme: 39
Ocena:
0
Imamo še kaj izkušenj s tem?
Pretok hladne vode je zelo slab v hiši, sumim da zaradi oblog ki so padle s cevi med štemanjem stene okoli enega priključka - vibracije.
Ocena:
0
Vidim, da so zdaj na vrh strani dodali:
(samo za večje objekte nad 25 stanovanj!)
Eh... se mi je kar zdelo da je preveč dobro, da bi bilo lahko res, oziroma dostopno za normalne smrtnike.
Objave: 238
Teme: 39
Ocena:
0
Hvala za ostro oko, Gladius. Sem spregledal.
Objave: 5
Teme: 0
Ocena:
0
mislm da je stari način pravi za sanacijo pa naj stane kolikor pač štemanje in tako naprej pa boste imeli spet lepo in novo kopalnico pa boste imeli spet za dolgo časa mir. Ko se boste pa odločili za renovacijo pa se lahko obrnite tudi na me.