PodSvojoStreho.net Splošno O cenah materiala in storitev Cena kitanja in brušenja Knauf stropa v mansardi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaz lahko po 3€/m2 naredim do beljenja
Kontakt Smile
Teodor20 Napisal:Jaz lahko po 3€/m2 naredim do beljenja

Z nakradenim materialom 1. klase pa brez računa, pa s kolesom se pripelješ, špohtl si za iz lesa sčačkaš.
Odločamo se med hišo na ključ in delni ključ ....mi lahko prosim pomagate, koliko je cena na m2 (verjetno sten?) te storitve:

SLIKO - PLESKARSKA DELA VKLJUČNO S KITANJEM IN BANDAŽIRANJEM:
• bandažiranje po sistemu knauf v kvalitetni stopnji 1 (Q1), ki zadošča površinam, pri katerih ni zahtev po vizualni kvaliteti; Q1 zajema zapolnitev fug na stikih plošč in prekritje glav vijakov (izvede se na površinah, na katere se kasneje lepijo keramične
ploščice)
• dodatno bandažiranje po sistemu knauf v standardni kvalitetni stopnji 2 (Q2)
• dvakrat beljenje sten in stropov z osnovno belo barvo
(3.7.2019 ob 14:28)Komplikatorka Napisal: Odločamo se med hišo na ključ in delni ključ ....mi lahko prosim pomagate, koliko je cena na m2 (verjetno sten?) te storitve:

SLIKO - PLESKARSKA DELA VKLJUČNO S KITANJEM IN BANDAŽIRANJEM:
• bandažiranje po sistemu knauf v kvalitetni stopnji 1 (Q1), ki zadošča površinam, pri katerih ni zahtev po vizualni kvaliteti; Q1 zajema zapolnitev fug na stikih plošč in prekritje glav vijakov (izvede se na površinah, na katere se kasneje lepijo keramične
ploščice) ( 2,5 €/m2)
• dodatno bandažiranje po sistemu knauf v standardni kvalitetni stopnji 2 (Q2)
• dvakrat beljenje sten in stropov z osnovno belo barvo ( zadnji obe združeni 8€/m2)
sem ti kar v tvoj post odgovoril Wink
Lep pozdrav
1 2 3 4
Iskanje po temi