PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les knauf steklena volna

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
firefly Napisal:specifikacije urse ali knauf so praktično iste. Isto z ceno. Naj te knauf ime ne zavede Wink Kolikor sem imel knauf izolacijo v rokah, je Ursa / isover boljša...

citiram fireflya iz ene druge teme -praviš, da si tipal obe stekleni izolaciji. Midva sva sicer nekaj brskala po netu o tej knauf stekleni volni, jih je kar nekaj vrst, me pa zanima, v čem je slabša od isoverja ali urse?
Alea iacta est
jst sem imel po rokah predvsem knaufovo izolacijo ranga DF-40. Torej ne "tadobre". in ko smo odprli balo ki bi se morala raztegniti na 10 cm, se je raztegnila na 4. 16cm se je raztegnila na 10. Ko smo odnesli nazaj v trgovino, so nam zatrdili da je volna prve klase, tam smo še odprli 2 bali, kjer je bila zgodba ista. Potem se je zmenil z človekom kjer sem delal, da mu da še 2x tolk izolacije, in da kombiniramo. Upajmo da bo v strehi naredila kaj bolje kot na mojih rokah Smile

Ima pa Knauf izolacija eno novo varianto, kjer je dejanski dotik mnogo boljši. Ne srbi, ne praši, ne špika... Naj bi bila iz predelanih surovin, ter delno naravnih. Zdaj, koliko recikliranih dejansko je, koliko prihranka na energiji (eko) s tem pridobimo mi nisi znali povedati (kot je velikokrat z eko zadevami Smile ) Ampak tako volno pripravljajo (baje) tudi pri Ursi, in ni zlomka da bodo tudi pri Isover naredili kaj takega Smile

Pa še enkrat ponavljam, to ni KNAUF izolacija Smile To je Slo proizvajalec, samo preimenovali (prodali) so se zaradi tržnega prijema. In trenutno jim uspeva Wink

Pa še to, če boš nakupovala sama izolacijo, nakupi tisto ki jo dobiš najceneje, če pa boš preko knaufarja, naj ti sam predlaga s katero on najraje dela (jo on dobi najceneje). V končni fazi so vse praktično iste Wink Samo ene so marketinško bolj agresivne Wink
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Iskanje po temi