PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les kje me hočejo nategnt?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
urejam mansradne prostore in ker bo precej gips sem se lotil računanja(zanimivi so predvsem ločevalni profili):

OBI:
-CD 3000mm____1.79€tm_______kos stane 5,19EUR
-UD ___________1.88€tm_______kos stane 5,36EUR

BAUHAUS
-CD_________________________kos stane 2,75€
-UD_________________________kos stane 1,75€

KJE JE TOREJ TRIK ZA TAKŠNE RAZLIKE V CENI?!?!?
moram mogoče kaj paziti ko kupujem?
ali so mere standardne?
Bauhaus cena je OK, obi pa priznam da nisem gledal Smile Vsekakor pa velik previsoka če je tisto res na tekoči meter...

Če boš sam delal, ti priporočam da približno zračunaš koliko materiala boš porabil, ter kakšnega, ter stopiš v akcijo zbiranja ponudb. Glej komplet celoto tudi z izolacijo. V primeru samogradnje seveda. Ne pozabi stopiti tudi do kalcerja, znajo presenetit z ceno Wink
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Pozdravljen,
CD-profil 60/27/0,6 stane 5,19EUR
UD-strop.obod.profil 28/27/0,6 stane 5,36EUR

od Bauhausa pa:
Bauhaus profil---- UD 30 kos -------- 1,75
bauhaus profil---- CD 27 kos -------- 2,75

kaj je s temi oznakami? a so povsod enake? dimenzije mislm
lp
Pusti obi, pusti bauhaus in pojdi v kalcer pa boš imel najceneje, najkvalitetnejše, brezplačen prevoz in še popust boš dobil.
Lep pozdrav,
Kroket
dimenzije so povsod enake (rezen če želiš 4m dolge profile)
Nategnil se boš sam, če boš tole kupoval v Obiju ali bau...

Kalcer, Sbs ali podobne trgovine...
sploh ni res...bauhaus sploh ni tako drag...pri obiju pa sem se tudi sam nategnu enkrat...no in bilo je zadnjič-knauf material imajo zlatarsko drag!

lp
Zakaj bi te nategovali? Marže in dobavitelje imajo različne. Eni prodajajo originale Knauf, Rigips.... eni ponaredke... zaslužiti morajo vsi.
Je pa Kalcer daleč najbolj ugoden, pa še vse na enem mestu dobiš. Od izolacije do gips plošč.

Lp
Dany
Jaz sem šel v Kalcer povedal za koliko m2 potrebujem materijala in so vse izračunal koliko CD profilov, knauf plošč, vijakov.... Potem sem šel še v Obnovo in nažalost so bili v Obnovi bolj ugodni.
LOL v Obnovo Smile Če ti je tam naračunal manj, sem ziher da ti v Bau naredijo še manj Wink Kalcer je v osnovi drag, ampak po mal pogajanjih, ter pri celi mansardi postane poceni Wink Je pa najbolj kvaliteten material tam Wink
če ti kaj pomaga, trenutno ma Merkur neko akcijo... - 20% se mi zdi!

[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")merkurunichr("46")eu/slo/potrosniki0/akcije/akcije_takoj/indexunichr("46")html[/url]
Mislim da ima Merkur najcenejše profile, Mercator pa najcenejše gips plate...
univerzalen odgovor na vprašanje iz naslova teme:
POVSOD !!!!
Vprašanje pa je, koliko so uspešni oz. kolikor se jim kdo pusti.
:twisted:
LP!
Iskanje po temi