PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Montažni sistemi in les Pomoč pri kitanju!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imam dve vprašanji, prvič kakšna je razlika med UNIFLOT in fugenfuller ali je oboje isto? Pa če bi lahko za zadnje popravke uporabil katerega od teh dveh namesto jubolina? Pa še to: ali je kaj narobe, če uporabiš UNIFLOT zeleni na navadnih gibs ploščah. Prosim za hitri odgovor. Hvala!

LP

Jože
zeleni je za kopalnice, lahko ga tudi za navadne uporabiš, samo dražji je Smile

Uniflott je bolj kvaliteten od fugenfillerja, oba sta zadovoljivo dobra, Jubolin je pa za kitanje čez celo, tadva pa samo za spoje.
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Pa a ni uniflot tudi za kitanje cez celo, saj npr ce kopalnico delas ne smes kitat z jubolinom ampak ker z uniflot,al se motim?
Če želiš JUB-ov izdelek za kitanje stikov uporabi FILIN. Je prav tako dober kot UNIFLOT.
Poskusi in se prepričaj.

Jubolin ali Nivelin pa je dejansko za kitanje flehe.

lp
hja, dejansko bi lahko kital čez celo z uniflottom ampak glede na to da je cena x4, ter da se bi precej težje kitalo ter brusilo, boljšega učinka pa ne bi bilo... Tudi kopalnice se čez celo kita z jubolinom, spoje z uniflotom (lahko tudi belim Wink )
Lahko pa ti jaz skitam z jubolinom, pa mi plačaš 2€/h, poleg pa mi še daš ostali fugenfuller glede na to da sem ga ''rešil'' Big Grin.
Lep pozdrav,
Kroket
ne vem zakaj vsi kitate vse knauf plošče. stike skitaš 2-3x odvisna kako je naredil knaufar pred tabo,stike zbrusiš in vse pobarvaš 2-3x odvisno od gostote barve. imaš manj dela z obdelavo le teh, nimaš tolko <auskitavnja> in glavno da nimaš tolko praha od brušenja.
Še na vsaki steni ki sem jo videl tako obdelano sem videl spoje. Seveda če fajn pogledaš. Je pa res da ne vem kdo jih je delal in s kako natančnostjo...
firefly Napisal:Še na vsaki steni ki sem jo videl tako obdelano sem videl spoje. Seveda če fajn pogledaš. Je pa res da ne vem kdo jih je delal in s kako natančnostjo...

če so narejeni natančno ne moreš videti spoje kot ti praviš. odvisno od majstra ki steno ali strop obdeluje,če si vzame cajt potem je narejeno tako kot mora biti. pišem iz lastnih izkušenj.
Profesionalno se VEDNO kita cela stena oz. strop, vsaj enkrat, vse ostalo je polizdelek, ne glede na to, kako je zbandažirano!
Kvaliteta se mer po Q1, Q2, Q3....
Vse je odvisno koliko so ljudje pripravljeni plačati
in kakšno kvaliteto želijo. Lahko pokitaš samo spoj
in pol metra v vsako stran z jubolinom in se spoji ne
bodo videli, lahko pa se skita cela stena.
Lep pozdrav,
Kroket
007 Napisal:Profesionalno se VEDNO kita cela stena oz. strop, vsaj enkrat, vse ostalo je polizdelek, ne glede na to, kako je zbandažirano!

pa to se dela samo v pri nas v SLO da se kitajo vse stene. sploh ni potrebe po kitanju celih plošč ker je itak plošča gladka ,tak da ne pisat on neki profesionalnosti.
kak pa je zbandažirano pa je fejst fejst odvisno glede na končni izgled !!!!!!!! Vario spoji oz. glavni spoji morajo biti skitani 4x ali pa v kvaliteti Q4 kot je napisal kroket.
kroket Napisal:Kvaliteta se mer po Q1, Q2, Q3....
Vse je odvisno koliko so ljudje pripravljeni plačati
in kakšno kvaliteto želijo. Lahko pokitaš samo spoj
in pol metra v vsako stran z jubolinom in se spoji ne
bodo videli, lahko pa se skita cela stena.

in potem veselo brusiš robe od jubolina :lol: :lol:
Skitaš celov steno z jubolinom pa maš majn brušenja, kot pa če skitaš samo stike (Q1,Q2). To lahko narediš v kakem skladišču, garaži, da bi pa to naredil v stanovanju pa niti pomislim ne na to. :roll:
dab Napisal:in potem veselo brusiš robe od jubolina
Skitaš celov steno z jubolinom pa maš majn brušenja, kot pa če skitaš samo stike (Q1,Q2). To lahko narediš v kakem skladišču, garaži, da bi pa to naredil v stanovanju pa niti pomislim ne na to.

pa kaj te vsaki ,kateri je šel mimo malara misli da je zej malar!!!!!! pa to pišete nekaj ki sploh nimate pojma kak se kaj dela.
no povej mi zakaj bi kital celo gips ploščo?,ker vidim da obvladaš stvar!!!!!!
dab Napisal:
dab Napisal:in potem veselo brusiš robe od jubolina
Skitaš celov steno z jubolinom pa maš majn brušenja, kot pa če skitaš samo stike (Q1,Q2). To lahko narediš v kakem skladišču, garaži, da bi pa to naredil v stanovanju pa niti pomislim ne na to.

pa kaj te vsaki ,kateri je šel mimo malara misli da je zej malar!!!!!! pa to pišete nekaj ki sploh nimate pojma kak se kaj dela.
no povej mi zakaj bi kital celo gips ploščo?,ker vidim da obvladaš stvar!!!!!!

Nemorn ti povedat, če praviš da nisn malar pa pojma nimam :lol: (si me nasmejal).
Iskanje po temi