PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Nastavitev Lamborgini ECO3 gorilnika s pečjo Feroli GN1-2čl.

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boby3000
Kapniki ti nastajajo ker nimaš prave razdalje med šobo in pločevino kjer nastajajo ti kapniki.
Poglej v dokumente od gorilca. tam imaš podatke.
Kolikor se spomnim mora biti za 60° šobo 7mm.
Če imaš večji kot se razdalja zmanjša.
Kar se tiče regulacije zraka pa odpri luknjo na peči in glej plamen.
Ko je plamen najbolj svetal imaš pravo količino zraka.
Ja potem bo pa sigurno delal Big Grin Big Grin Big Grin :roll: :roll: Pa še nucal bo malo Big Grin
Pri meni dela in to že 10 let
telmos Napisal:Tile termomatiki so slaba kopija prejšnjih gorilnikov riello G40 in niso prava alternativa. Riello rg 1 ima regulacijo na tlačni strani. Bentone gorilniki imajo regulacijo na vlečni strani vendar se po mojih

telmos:
zanima me, kakšne imaš izkušnje z gorilnikom Thermomatic KS03P in Biasi kotel B30/2? Ali je mogoče boljša kombinacija enak gorilnik in tričlenski kotel (torej daljši) B30/3? Kaj pa kotel SG23R oz. SG31R?

Kaj pa primerjava zgornje kombinacije z CTC950?

Sam imam izračunane potrebe po grelni moči ~12kW. Tako ali tako so vsi ti kotli, ki se dobijo na slovenskem tržišču 'premočni' in sem razmišljal, če bi tako, kot zgoraj pišem, kaj pridobil...

hvala,
c
Zdravo!!

Glede gorilnika se lahko oglasite na moj e.mail.

lp
gegnet Napisal:Zdravo!!
Glede gorilnika se lahko oglasite na moj e.mail.
lp

...če je tale post veljal meni: nimaš nikjer navedena mail in forum je ravno zato, da se javno vidi in napišejo mnenja drugih. Ti pa izgleda prikrito loviš stranke za svoj biznis...

Moderatorji, kje ste????

hvala,
c
1 2
Iskanje po temi