PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Hidroizolacija jaška v kleti

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni,

V kleti sta dva betonska jaška za deževnico (iz strehe) in fekalije. Letos so nam klet prenovili in sicer: na beton so dali betumenski premaz, Izotekt, ca 5cm estriha na to pa keramične ploščice. Pri jaških so vgradili oljne pokrove. Zanima me, s čim naj naredim hidroizolacijo estriha med pokrovom in Izotektom (glej prilogo). 

Ne bi rad kupoval cele role Izotekta in kangle betumenskega premaza za tako majhno stvar. Obstaja kaj v manjših količinah ali kak primeren premaz?

Hvala za odgovore.

Priložene datoteke Predogledne slike

fanglc,
kolikor razberem iz slik, bi predlagal, da konkretno očistiš star betom; hladni bit. prednamaz; samolepilna hidrozilacija ( samolepilni trak ) ali kakšen premaz tipa " http://www.ferk.si/ostale-mase/1-tesniln...togum.html ". Mislim, da je " mbobovnik" od tam blizu.
Podobno maso ima tudi Lobrenčič; poglej še pri Siki,...
Lep pozdrav
Se strinjam z predlogom @som16, omenjena masa bi bila najprimernejša za ta primer. Očistiš, premažeš z premazom in je to to.
Odločil sem se za Coltogum. Očirtil sem betonsko površino, nanesel s čopičem. Premaz po vertikalni površini ne teče. Ne vem, koliko časa se je sušil, ker sem imel jaške zaprte. Sedaj je trd na otip. Še slikice:

Iskanje po temi