Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
Trenutno se to dogaja. Iz 75 so dvignili na 120. Zna biti da bodo se dvignili. Imajo pa idiotske zahteve, povsem nezivljenske. Da ni to vikend naselje so ze ugotovili. Ce nic drugega Logaska stran je enako uradno vikend naselje. Pa so BREZ idiotskih omejitev.
Prejsne vodstvo na obcini ki se ukvarja s prostorom (ki je zajebalo vse kar se da in so zaceli s temi debilizmi) so zagovarjali "tezo" da cez 300 let bodo na zaplani samo se majhne lepe vikend hiske (75m2)... zenska je bila cist brez stika z realnostjo...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 184
Teme: 3
Ocena:
1
Žal tudi jaz mislim, da je denar sveta vladar. In če so dvignili iz 75 na 120 je to jasen znak v katero smer gredo...in če se ne gradi...občina ne dobi cekinckov. Pokrajina in hiske pa umirajo brez ljubeče roke.
Vodovod problematičen - Zaplana bi glede na svojo lego morala imeti veliko padavin. In če je že moderno eko bio... Marsikatera parcela ima priključke že gor ali pa speljani po cesti...ene nimajo nič.
Preurejanje izgleda naselja pa bi se moralo urejati s predpisano zunanjostjo in velikostjo parcele. Če gledam slikce, les in ogromna okna ki zrcalijo okolico....
Škoda da postavitev s pomožnimi objekti ne gre skozi. Držim pesti, da rešite!
Objave: 1198
Teme: 14
Ocena:
6
13.12.2020 ob 22:58
(*Zadnja sprememba objave: 13.12.2020 ob 23:01 uporabnik trance0.)
Zaplana stoji na kraškem terenu, zato je gradnja vodovoda tam draga.
Objave: 12051
Teme: 16
Ocena:
27
zaplana ima dober vodovod. Ni problem. Ga moraš pa sam narediti do svoje parcele. Pri meni to pomeni sekudndarni vodovod za 4 hiše v slepi ulici (še en idiotizem). Veliko starih hiš je brez vodne napeljave (pač nočejo plačati izdelavo). Z elektriko imajo probleme. Je treba par transformatorjev adaptirat...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 184
Teme: 3
Ocena:
1
Sem mislila v smislu lovljenja deževnice na strehi in uporaba za pranje perila, posode, wc..