Aja, vidim da lega vseeno na koncu na nečem bolj trdnem stoji . Sem mislil da jo imaš namen na purpen položiti, zdaj pa vidim da bi rad samo med podporami fugo rad nekako zapolnil.
Po moje je vseeno kaj od naštetega daš. Bo pa purpen najbolj zadihtal
Jaz sem sicer na beton ob tem lesu pozidal s siporeksom. Se pravi sem se dvignil za cca 20 cm. Sej pomoje bos moral enako naresti ce mas prostor da se lahko ud profil fiksira.
In pac ko sem zidal mi je posledicno nekaj malte uslo umes ko sem postavil siporeks gor. Iz druge strani pa sem dal purpen da sem zafilal to kar sprasujes Sem imel tudi jaz dilemo sem nekaj bral da beton ali malta ne sme biti tam kjer sprasujes. Jaz sem jo malo bezal vn ampak ponekod je ostala.
Js sm z siporeksom pozidal pred lego v ravnini z steno. Potem zadaj pride tako stiropor od fasade in pri napuscu škatla tk da se nism ubadu z tistim luftu pod lego.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.