15.11.2020 ob 22:37
V ponedeljek je prišlo do napake v kotlovnici, smo bili štiri dni brez ogrevanje. Nato so popravili in moral sem spustiti ven zrak. No, s tremi radiatorji mi je uspelo - s kleščami (nimam ključka) sem vrtel ventil dokler ni pričelo pihati in ko je ven prišla voda, sem zopet zaprl in delajo normalno.
Ta četrti pa nikakor ne morem odprem ventila. Toliko sem vrtel, da sem zagotovo naredil že kakšen kilometer vrtenja
a še vedno ne spiha ven zraka. Tale radiator zdaj greje zelo slabo, mlačen je na 1/4 v predelu kjer teče vanj cev, preostalo pa je mrzel. Ker se mi ne da klicati majstra, vas sprašujem kakšna opcija mi še preostane. Kar se tiče teh stvari nisem podkovan, tako da vsak odggovor bo dobrodošel.
Hvala
Ta četrti pa nikakor ne morem odprem ventila. Toliko sem vrtel, da sem zagotovo naredil že kakšen kilometer vrtenja
a še vedno ne spiha ven zraka. Tale radiator zdaj greje zelo slabo, mlačen je na 1/4 v predelu kjer teče vanj cev, preostalo pa je mrzel. Ker se mi ne da klicati majstra, vas sprašujem kakšna opcija mi še preostane. Kar se tiče teh stvari nisem podkovan, tako da vsak odggovor bo dobrodošel. Hvala