Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Najbrž ni veliko kupcev v šli ki imajo izkušnje z njimi. Da ga boš našel na PSS je še nekaj manj možnosti. Na drugi strani imaš Link iz AliExpress z dostavo iz Češke.
Če ga boš naročil na Kitajskem, potem boš letošnjo zimo na mrzlem.
Lahko probaš tudi na kakšni drugi strani (banggood, gearbest....)tudi oni imajo skladišča po Evropi.
Sonce naj sveti vsak dan!
Objave: 928
Teme: 1
Ocena:
13
zgleda da ne maraš svoje novo pridobljene nepremičnine, če misliš vgraditi kitajske smeti, možnost požara je neverjetno velik. Pač letos zaradi korone itak ne boste dol hodili, za drugo leto se pa pripravi primerno ogrevanje z dovodom zraka in dimnikom...
Ocena:
8
Ko bo imel elektriko, ob morju zmaga klima, oziroma je must have. Sploh za vikend potrebe preko zime.
Objave: 725
Teme: 1
Ocena:
12
To se da dokaj enostavno rešiti tako, da je prisoten kadar stvar deluje. Kakšen gasilni aparat v hiši pa tako ali tako ne škodi...
Objave: 272
Teme: 50
Ocena:
2
Naslednji teden grem dol in res je, da do naslednjega tedna ga ne bom imel.
Čeprav te kitajce prodaja tudi nekdo na bolhi.
Morda pa bom res teh nekaj "vikendov" letos preživel ob petroleju
Drugo zimo pa bo že druga slika
Objave: 272
Teme: 50
Ocena:
2
No pa da še končno poročam o situaciji.
Zgodilo se je, da sem šel iz danes na jutri. Mimogrede sem v Merkurju kupil plinsko peč, ki jo imajo na zalogi. Bombe oz. jeklenke sem imel že doli. Tako torej najcenejša in najhitrejša rešitev problema.
Zvečer sem doli prižgal plinsko peč in tekom večera je delela 4 ure.
Zjutraj ob kavi eno urco in tako skupaj 3 dni (večere in jutra).
O morebitni vlagi v tem času dogrevanja niti opaziti ni bilo kakršne koli vlage. Nikjer, pa sem bil posebej pozoren.
Dokler HEP ne pride priklopiti bo to čisto OK varianta in to z minimalnimi stroški.
Potem pa seveda klima.
LP
Objave: 7877
Teme: 18
Ocena:
-189
Ne veseli se prehitro, da vlage ni. Bo prišla, malo po malo, a zanesljivo...
Ocena:
8
5.11.2020 ob 17:18
(*Zadnja sprememba objave: 5.11.2020 ob 17:20 uporabnik Hanzi.)
Preden oddideš po koncu vikenda, konkretno prezrači prostore.
Počakaj da se stene ohladijo,
Po novem letu zna biti tvoje razpoloženje drugačno. Ker se bodo stene ohladile in bo lahko mraz stisnil tudi ob morju