Poglejte sliko v prilogi. Kako bi vi naredili prehod iz enega nivoja na drugi nivo strehe - razdalja je cca 40 cm in višinska cca 8cm.
Za montažo izpustnega elementa in kolena na višji strehi je verjetno premalo prostora. Sam se najbolj nagibim k temu, da bi monitiral dva vogalna žleba (na koncu višjega žleba in na začetku nižljega žleba).
Vsak špengler, žlebmajster bo to znal prilagoditi..pač brez kupivnega izpustnega elementa in kolena ampak bo izrezal žleb in pritrdil odtočno cev- povezavo direkt iz zgornjega v spodnji žleb.
zaradi popravil sem snel žleb. Ta del, ki sem ga snel predstavlja koleno žleba in je na zgornjem delu bilo pritrjeno samo z robovi (ta sneti del je na zgornji strani pritrjen na zgornji žleb (tega nisem snel) samo z robom). Pločevina je bila zavihana na zgornji del žleba. Zanima me, če obstajajo kakšne posebne klešče za zavihovanje oz. spajanje dveh žlebov skupaj, brez da bi delal zakovice oz. spojke. Spojk tu ne morem narediti, ker zgornji del sede v spodnjega, potem se pa zunanji strani nekako spojita... Prosim za pomoč. Hvala.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.