Energetik, poskusi v trgovinah Sam, vsaj ta naša bližnja vem da dela...pokličeš, naročiš in zadaj v skladišču prevzameš, tudi cement
.
V ostalo debato se ne mislim spuščat.
Seveda me še vedno moti ta tema.
Kolikor je različnih oseb na forumu, toliko je pogledov na to situacijo in kaj je v ozadju tega, to pomeni neverending story in vsak ima svoj prav.
Panika in strah sta se vedno najbolj prodajala v svetu... oao.
.V ostalo debato se ne mislim spuščat.
(21.3.2020 ob 20:44)Beri Napisal:(21.3.2020 ob 19:24)pentax Napisal: Sam čakal sem kdaj se zasre še ta strokovni forum s to temo...upam, da se ne bo.
Ta tema je nujno potrebna,na bilo katerem forumu sveta,ker se tiče vseh nas!
Ta tema nam zadnje čase dirigira življenje,prenekateri zaradi te teme bodo na dolgi rok ostali brez službe,gospodarstvo bo počepnilo,gostinci propadli v večini itd itd.
Te še moti tema?
Seveda me še vedno moti ta tema.
Kolikor je različnih oseb na forumu, toliko je pogledov na to situacijo in kaj je v ozadju tega, to pomeni neverending story in vsak ima svoj prav.
Panika in strah sta se vedno najbolj prodajala v svetu... oao.

Drugače pa ja, zaradi karantene bi se lahko marsikaj doma postorilo. Dejstvo pa je, da potem ni več karantene in bi dejansko vsi morali delati.

Ne da se to smatra za ''počitnice in množične'' izlete v turistične kraje (sprava je bil tudi Bohinj vmes..., bo res...? Bo , videno in izkušeno na lasne oči... Tudi v trgovinah se je ob prvem ''zavedanju'' trlo ljudi (možnih prenašalcev) ob ''ropanju'' le teh (kot v vojnem stanju).
(čeprav še kako resno-problematična, napram mnogim...)?