PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri GRBEC inštalacije

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nisem 100% če to paše v ta podforum, pa vendar … Angel

Trenutno gradimo kurilnico. Peč in oprema so že izbrani, sedaj pa še potrebujemo mojstra.

Po vsem prebranem, in tudi glede na priporočilo par prejšnjih strank, smo se nekako odločili za GRBEC inštalacije. A glej ga zlomka, na oba telefona se nihče ne javlja. Enako z e-mailom in tem njihovim obrazcem za kontakt.
Po podatkih na Bizi-ju naj bi še vedno poslovali, in tudi TRR imajo še vedno odprt.

Zato me zanima če kdo ve kaj se dogaja pri njih?

Trenutno nimam časa, ali želje, da se bi vozil do njih. Raje pač najdem drugega mojstra. Jih je tako malo morje, le dobrega je težko dobiti.... Sad

Me bolj kot ne zanima zakaj se nihče ne javlja. Če pa vse nakazuje, da so še živi.
Sicer ne poznam, ampak povem pa svojo izkušnjo z nekim drugim mojstrom.

Pošljem povpraševanje preko maila in čakam. Mine en teden, mineta dva, pokličem. Mojster pove, da je ogromno na terenu in da že več kot 3 tedne maila tud pogledal ni. Pravi, da v kratkem dobim ponudbo. Od tega je že skoraj dva meseca, pa se še vedno ni oglasil... V tem času mi je en drug že zdavnaj naredil vse kar je bilo treba (in še nekaj malega več).

Danes je komunakacija tudi preko maila, čista osnova in jaz osebno s takšnimi, ki tega nimajo urejenega nočem več imeti opravka. Če sami ne utegnejo, pa naj si zaposlijo tajnico (ali dve), ki bo tipkala namesto njih. Naj bodo še tako dobri v svoji stroki, zame to niso nič drugega kot navadni šalabajzerji...
Nam je omenjeni mojster polagal talno in delal vodovod.  To je še nekako šlo (ne čisto po pričakovanjih).
Dogovorjeni smo bili tudi za postavitev, montažo in zagon TČ. Ko ga hočem poklicati za nadaljevanje del se "mojster" na oglaša na telefon. Dobil sem drugega in problem rešen. Dobro da mu nisem plačal v naprej. Big Grin 
Moje mnenje čim dlje stran od njega.
Brezvezno forumsko jokcanje. Kliči še ali najdi drugega.
In ne, ni jih tako dosti, vsaj takih ne, o katerih kasneje ne beremo na forumih.

Jaz bi itak naredil sam, tako kot pravi dec naredi. Ena kotlovnica je pičkin dim.
Pezdetki pa jokcajo.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]  Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Iskanje po temi