PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Napeljave Premik skoljke

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pozdravljeni!

V stanovanju imamo školjko na zelo nerodnem položaju. Idealno bi bilo, ce bi bila postavljena ob sosednje lezeči steni kopalnice.

Kolikor so mi stvari do sedaj jasne, je to zelo zelo težko izvedljivo. Med drugim so nam "strokovnjaki" dejali da poteka "vertikala" v bloku v liniji kjer se nahaja skoljka.

Zanima me, ali se motim? Torej, ali se mogoče da prenoviti kopalnico tako, da se skoljko premakne na drugo lokacijo?

Kopalnica bo v kratkem v celoti prenovljena torej predpostavljam da je mozen poljuben poseg v prostor.
Kako imajo ostali v bloku narejeno? "Strokovnjaki" so strokovnjaki...meni tvoje želje delujejo nerealno...
"Strokovnjaki" so ti pravilno svetovali, če pa že prenavljate naj vam nekdo novo kopalnico izriše tako, da vam školjka ne bo moteča.
Razmisli, kam tvojemu zgornjemu in spodnjemu sosedu pade drek? Misliš da ima vsak svojo cev do kanalizacije? Ali se da ali ne pa naj ti tisti ki ti bo narisal kopalnico pove
Odvisno kako so urejeni odtoki. Če je luknja visoko v steni boš školjko težko kam daleč prestavljal ne glede na to kakšne posege v prostor delaš. No ja, morebiti vgradiš črpališče Smile
Črpališče?!? Včasih je bilo bolj ajnfoh, kahlo skozi okno...
omnomNOM,
daj prilepi sliko tvoje kopalnice in oznaći željeno pozicijo WC školjke. Označi višino vpetja školjke in označi pozicijo vertikale KCM.
Lep pozdrav
Iskanje po temi