PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Zabavna elektronika Senzor gibanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ljudje majo strah pred vrtanjem Smile Sploh v ploščice... od tod želja po lepjenju
Tody, je precej resnice v tvojem zapisu. Ampak redni in neredni obiskovalci foruma pa tudi vedo, da to ni neki bav bav. Vsaj napisanega je bilo mnogo o tem. Po moje je vzrok to, da je lažje enter stisnit, kot iti v delavnico po "bormašino".
Še vsako stvar ki sem lepil z temi trakovi se je čez čas odlepila. Ni vazno kakšne firme trak. Vedno očistil površine z acetonom nikoli lepil nič težjega od pol kilograma. Na koncu je vedno bilo potrebno vijačenje.
Da si sposodim temo. V eno luč sem montiral tale senzor gibanja https://shop.emos-si.si/1454007100-senzo...-800w-beli.
Pojavlja pa se mi težava, da se mi sam od sebe vklaplja.
Primer: pridem v sobo se luč prižge. Ko grem stran se luč po nekaj sekundah ugasne in nato se kakšnih 10-15x luč zopet prižiga in ugaša čeprav ni nobenega v sobi.
Ima morda kdo podobno težavo z temi senzorji
Če si priklopil, kot imaš narisano v navodilih, ne bi smel biti problem, razen če senzor ni v okvari. Je pa tudi možnost, da si ga vgradil preblizu luči, tako da zaznava njeno toploto oz. ko se ugasne, spremembo temperature ugasnjene svetilke. Poskusi senzor prestaviti izven območja svetilke pa boš videl.
1 2
Iskanje po temi