Masko potisni navzgor in jo snemi. Odstraniš še tisto plastično ploščo, ki je namontirana preko obeh paličic (gumbov) in z vijakom (označeno na sliki) nastaviš želeni nivo vode. V tvojem primeru ga odviješ. Pa zapreš seveda, v obratnem vrstnem redu.
Hvala za odgovor. Vem za ta vijak vendar nisem vedel ali se nastavi z odvijanje ali kako drugače, ker ko sem ga malo obračal ni bilo videti nobenega učinka. Očitno ga bom moral konkretno odviti. lp
Tule sem malce krivo vero učil pa enter prehitro stisnil. Pri temle na sliki se vijak le zaobrne za 90⁰ (ali manj), potem nastaviš višino in vijak zaobrneš nazaj. Verjetno si pa to ugotovil že sam.
je bilo najprej čisto prav, ko plastični vijak privijamo, se plovec dviga - povečujemo nivo vode v kotličku, pri odvijanju ga spuščamo in nivo nižamo...
Bo držalo, zavedlo me je nastavljanje preostalih stvari (dva "vijaka" ki držita nosilni okvir za masko in pa oba viajaka za min in max izliv vode) ti pa se vsi po vrsti nastavljajo, kot sem napisal z zasukom in izvlekom ali pa v nasprotno smer. Brez vijačenja.
Se opravičujem za krivo vero. Ni bilo namenoma.
Najbolj zanesljiv način za oceno dejanskega finančnega izkupička pri prodaji nepremičnine je natančen vnaprejšnji izračun vseh obveznih davkov, ki pri... Beri dalje »
Lumar s priznanji Best Buy Award, QUDAL in Customers’ Friend potrjuje tri vidike, ki postajajo pri odločitvi za gradnjo doma vse pomembnejši: vrednost... Beri dalje »
V soboto, 19. septembra 2026, vas v okviru dneva odprtih vrat med 10.00 in 14.00 uro vabimo na obisk in ogled pritlične tipske hiše, ki se nahaja v ok... Beri dalje »
Prijava uporabnika
Registracija novega uporabnika
Vaša registracija je bila uspešna.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti, da bo registracija potrjena.
Porabljeno geslo
Zahtevek za spremembo gesla uspešno poslan.
Na vaš email naslov smo poslali sporočilo z navodili, katerim morate slediti za uspešno ponastavitev gesla.