Objave: 4080
Teme: 39
Ocena:
3
peroblem je v tem, ker uradno ne moreš bit če nimaš prave izobrazbe. strojne instalacije so reguliran poklic.
Objave: 239
Teme: 0
Ocena:
0
Mah toj brezveze razglablat. Bo pa en kle napisal, da mu je eden kurilnco naredu za 500e bodo pa vsi rekl, da je na črno narjeno, da nima certifikatov, da bo vse pušalo in ne vem kva še. Sicer pa tm k je blo rečen, montaža zalogovnika ne vem 1000e. Kle notr je dela verjetno kakih 300e. Ostalo je material, kakšne cevi, ventili, pumpe, termometri,.....
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Aleks
Kak snelkurz strojništva najbrž tudi ni problem narediti (npk ali kak večerni tečaj). Ali rabiš vsaj mag. Strojništva biti da imaš sp?)
Imam občutek da nekateri se do pet ne znajo štet, pa tudi pri strojništvu niso ravno vse pameti požrli)
Hudobec.
Uporabnica višje je napisala ceno 3 jurje. Jaz sem našel zalogovnik za manj kot 900 z nekaj kliki.
Torej je vsaj 2 jurja montaža in povezovalni material in ostali material.
Ajd če je v tej ceni se vremenska regulacija ker sedaj zadevo fura nek nalezni termostat potem je ok cena. Ampak se bojim da bi potem cena bila 5 jurjev.
Objave: 118
Teme: 31
Ocena:
0
Okvirni izračun je za zalogovnik- 1500lit+ potreben material in delo je okrog 3000 eur. Kaj je v tem materialu ne vem, je pa razložil, da naj bi se programiralo vklopilo in izklopilo po naših željah na način takega regulatorja, kot ga imamo pri novoletnih lučkah...da si naštimamo da se zjutraj za dve uri vklopijo in potem izklopijo itd. Ponavadi je tak regulator ki ga vklopiš v vtičnico pod 10 eur. Za ves ostali material pa ne vem kaj je bilo mišljeno, ne bom obsojala, kajti nekateri deli so včasih res dragi. Predračuna nam ni delal, ker se nismo odločili da gremo v investicijo, zato nikakor ne morem govoriti o načinu postavitve cene, To bi bilo v mojem primeru ne pošteno in negativno. ste mi pa nakazali da je cena za tako izvedbo kar visoka. Hvala gospodu ki je poslal link o zalogovnikih in vaša mnenja-- kadar bomo če sploh bomo kdaj montirali zalogovnik, pa se bom držala navodil za večji zalogovnik.
Objave: 12384
Teme: 192
Ocena:
8
Ker sem (bil) podoben skrtuh kot vi, imam tudi sam tak regulator. In kot si že ugotovila.
Mehanski, dnevni stane pod 5 evrov, digitalni tedenski z 20 nastavitvami pa kaksnih 6 evrov.
Če te zalogovnik se vedno srbi, Išči konkurenčno ponudbo pri drugem izvajalcu. Ker ves material ne sme stati več kot jurja in pol.
Objave: 118
Teme: 31
Ocena:
0
Nisem skopuh ampak ko sem vprasala sem dobila tako razlago in ni bila mona odlocitev kaksnega bi rada. Meni osebno bi bilo vseeno ampak raje imam digitalno. Sam da je ok ko dela. Lp