Objave: 3128
Teme: 98
Ocena:
1
Zanimivo je to, da se veliko krat zgodi, da v štartu rečejo eno, ko pa vidijo, da je na drugi strani nekdo, ki se vsaj malo spozna, pa se čudežno stvari obrnejo tudi v kakšno drugo smer.
Ocena:
1
Na operaterje je bilo mišljeno, ne tebe Fery.
Objave: 16690
Teme: 48
Ocena:
49
Ejj, jaz sem ga zadnjič pil.
Sem se kregal, da je "hruškovec", oni so trdili, da je "jabolčnik".
Na koncu smo se sporazumeli, da gre za prešanje jabolk, ki imajo mogoče res malo okusa po hruškah. Jim ne prideš do konca.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 472
Teme: 21
Ocena:
3
Kaj sedaj?
Boš dobil priključek ali ne?
Telekom ti je dal svojo ponudbo in ceno!
Ti je T-2 tudi dal ponudbo in ceno?
Nisi povedal ali imaš dovod že v objektu?
Če ga nimaš - potem je jasno treba to narediti. Seveda pa ne verjamem, da bi bil strošek tega samo 70 EUR? Zato, po vsej verjetnosti ponudba z vezavo! Ne vem kaj tukaj ni jasno? Časi, ko je Telekom "moral" priklapljati naročnike, za katere se je vedelo, da nikoli ne bodo povrnili vloženega stroška, so pač mimo!
Naj ti T-2 da ponudbo, da ti izgradi priključek - saj ti lahko optiko pripeljejo - me prav zanima, če bo to 70 EUR??
No saj nisem hotel nič drugega povedati kot to, da je trg odprt in vsak izračuna svojo ekonomijo!
P.S:
Nisem v Telekomu v službi (da ne bo pomote)!
Ocena:
1
Pa si ti prebral kaj je napisal? Optiko mu naj pripeljejo od kje? Čez tri ulice in prek dveh hribov bodo za njega vlekli optiko?
Objave: 472
Teme: 21
Ocena:
3
Sem še enkrat prebral - ampak podatka ali je priključek v objektu ali ni, nisem zasledil! Čeprav tudi ta podatek še ni nujno, da se iz njega lahko sklepa o potrebni investiciji za vzpostavitev prikopa naročnika.
Pa saj sploh ni važno - moj namen je bil samo opozoriti, da so se časi spremenili - vse je "računica" in znesek pod črto!
Objave: 8660
Teme: 6
Ocena:
9
Iz zapisanega pravzaprav ne razumem dobro.....
Kot jaz razumem, hoče baker in tega mu lahko naredi le Telekom
Nisem pa iz zapisanega razbral, če je vprašal T-2, če je možna njihova optika.
Objave: 16690
Teme: 48
Ocena:
49
Jaz sem napisal moj primer, to je vse.
Poklical sem Telekom, bluzili so nekaj o max 4 mb/s.
Poklical sem T-2, povedal, da nimam še nič in naročil 20/4 mb/s.
Oni so vse uredili, vključno s priključkom, jaz sem zgolj začel plačevati naročnino.
Očitno je zdaj drugače. Ali različno od lokacije do lokacije.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
![[Slika: 18-09-2024-14-01-01.jpg]](https://i.postimg.cc/JhNTy8Zp/18-09-2024-14-01-01.jpg)
Verjeli ali ne, 570 ni dovolj!!!!
Objave: 53
Teme: 6
Ocena:
0
Sam sem naročal priključek lani v jeseni. Gre se za telekomovo omrežje, baker, parica.
Na telekomu mi je bilo rečeno, da je cena baker priključka 90€ (samo tel. aparat), cena 70€ je v primeru da naročiš dodatne storitve - kakšen paket ala trio paket.
Na T2 so mi rekli da je priključek brezplačen, vendar je za čakat vsaj 3 mesece, saj jih telekom bremza z izdelavo priključka kolikor dolgo jih zakonsko lahko.
Ker smo se že selili smo vzeli trio paket pri telekomu, čakali smo en mesec. Lokacija - Kranjska občina