PodSvojoStreho.net Kar naredi dom Dom in male živali Iščem psička (samico)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da poscanih vrat in fasade ter avta sploh ne omenjam. Pa tu in tam dobim še kakšno darilo na prag ali na stopnice - kakšno truplo ali pa bruhanje in kepe dlak.

Drugače pa ja, arbajter, poberem čisto vse za svojim, ker imam okoli in za hišo kar velik sadovnjak in travnik pa zelenico. Da bi bil pes pa spuščen in sam zunaj, pa ni bil nikoli že od malega, ker nimam ograjeno in nikoli ne veš ... Pa tudi na poligonu poberem za njim, v parku ali pa na sprehodu.

Ne bom pa sprejel argumenta, da ne ločim med izločkom 42kg psom in 4kg mačkom Smile
Pri nas ni treba ločiti med pasjim in mačjim. Sem ga oni dal videl, a je žal že skipal preden ga je zadela copata.
Aleš,
lepo je prebrati, da si tako skrben za svojim psom. Jih ne poznam veliko. Glede mačk pa si videl na fotki, da imam tri pri hiši, pa ne vem za eno, ki bi pustila kup za seboj.
Ja, verjamem. Kaj pa pravijo sosedi?

Tudi mi smo v moji mladosti imeli mačke in nismo imeli nobenih težav z njihovimi "minami". Odkar jih nimamo, pa imajo vaški mački veselico na naši zelenice, vrtu, pesku Cry ... Večinoma ni zakopan in se ga hitro zavoha Sad ... Domač teren pa lepo čuvajo. Pes ni šel nikoli opraviti potrebe k sosedu.
Takole, punčka zaradi katere je nastala tale tema ima že dobro leto in se prav dobro počuti v Sloveniji. Frizbi ji je pa zakon, dobiš ga le v zamenjavo za jabolko, ki ga potem veselo pohrusta in zopet leti za frizbijem Big Grin
sori za sliko, ker je bil že mrak pa moj Samsung xcover je bolj švoh v mraku.
[img]httpunichr("58")//shraniunichr("46")si/f/1u/oH/4xO6Ea3j/lindy32017unichr("46")jpg[/img]
1 ... 3 4 5 6 7 Pojdi na stran 
Iskanje po temi