Objave: 7
Teme: 2
Ocena:
0
Pozdravljeni
Imam kamin na pelete extraflame-dorina
Zanima me ce ima kdo nastavitve pod technic od programa01 do 15
Nekaj sem cisto te nastavitve zmesal in kamin ne dela vec kot bi moral
Objave: 212
Teme: 1
Ocena:
0
Na tem linku imaš navodila in tehnične podatke..
[url]httpunichr("58")//wwwunichr("46")lanordica-extraflameunichr("46")com/en/manuals_s9242[/url]
Še vprašanje (sicer malo off). Kako si/ste zadovoljni s kaminsko pečjo? Na koliko vreč peletov jo moraš očistiti?
Objave: 920
Teme: 10
Ocena:
0
V tehnicne nastavitve prides s posebno kodo, tega seveda ni v uporabniskih navodilih, ampak v navodilih za serviserje...
Ocena:
0
Kodo imam samo nastavitve bi rabo pa jih ni nikjer se ne da dobit
Objave: 920
Teme: 10
Ocena:
0
Sej pravim da naredi factory reset...
Drugače se pa tudi default parametre ne internetu dobi,le malce truda je treba
Ocena:
0
Za vse ostale kamine so nastavitve na internetu sam za dorino jih ni nikjer, ce jih ima kdo bi lepo prosil za njihh7
Ocena:
0
Nekaj me zanima!a mogoče kdo ve kaj je s kaminom narobe?serviser mi je menjal sondo zraka in dimnih plinov naredil nastavitve kamin pa po dolocenem casu ko preide v delovanje operant napise napako all clean check up 2 kamin ocisčen v nulo tako da ne vem vec v cem je problem!podaljsal sem tudi cev dimnika kao da naj bi bilo tudi to,samo prej mi je pa kamin delal dve leti brez problemov z meter dolgo cevjo! Če kdo ve se kaksno resitev naj pomaga ker ne bo dolgo ko me bo razjezil pa ga bom menjal!
Objave: 109
Teme: 0
Ocena:
1
Kaj pravi serviser?
Imam tak kamin štiri zime, dve je delal na polno, zadnji dve pa samo občasno (prodaja nepremičnine).
Ves čas dela brez posebnih težav, edino ob izpadih elektrike se je včasih zaplezal in dva neuspešna vžiga. vedno je pomagalo izklop elektrike,nekaj časa pustiš da se ohladi, potem se vedno pobere nazaj.
Objave: 50
Teme: 11
Ocena:
0
Jastreb1,
Tudi sam sem imel podobne težave s kaminom Dorina. Ta napaka se izpisuje če je cev vstopnega zraka zapackana, za kar je dovolj že ena sama majhna mavkica praha. Predlagam ti da vzameš kakšno nežno omelo ter nežno prečistiš vstopno cev zraka, kot bi ometal dimnik. Pazi da je omelo zelo nežno ker boš v nasprotnem primeru zlomil sondo ( merilec ) pretoka zraka.
Sporoči če ti uspe.
LP,