PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Ogledalo na radiator

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V predsobi bomo imeli radiator večjih dimenzij (širina 80, višina 180). Na ta radiator bi želeli pritrditi ogledalo, da bo služil kot garderobno ogledalo.

Ali ima kdo izkušnje s pritrjevanjem ogledala na radiator? Baje se to izvede povsem enostavno z dvostranskim selotejpom. Bi bilo bolje pripraviti (kovinsko?) podkonstrukcijo?
dvostranski selotejp bo dovolj. tisti ta mocen, ki ga imajo steklarji.
le toliko bodi pozoren da ni selotejp najcenejši (ker bo raditor le vroč) pa da boš nalepil dovolj veliko površino selotejpa (dovolj velika stična površina, ki bo omogočala da bo ogledalo dlje časa stalo na željenem mestu).

verjetno bo zadostovalo...čeprav na dolgi rok bi osebno sam dal raje nosilce, ker če si kdaj premisliš pa bi rad dal ogledalo stran bo radiator tudi direkt za stran - zaradi estetike.
Nam je po dobrih 5 letih z omare naenkrat kar odpadlo veliko ogledalo. Nobenemu ni bilo nič, če odmislimo 1 sekundo straha. Ogledalo je proizvajalec pritrdil z dvostranskim selotejpom.
Ga ni čez alu ali inox L profil zgoraj in spodaj. Tudi po moje je vprašanje, kako se bo dvostranski lepilni trak obnašal na vročini. Imaš sicer problem, kako v radiator zvrtat luknje za vijake (hi) zato bi jaz raje razmislil o nosilcih (ali nekih kljukah), pritrjenih na obešala radiatorja.

lp
Mi o avionu, pilot iz gozda....
Na sejmu Dom sem videl radiator zloščen do visokega sijaja in se uporablja kot ogledalo. Če še radiatorja ni je to ena izmed možnosti.
gremlin Napisal:kako v radiator zvrtat luknje za vijake
Vzameš vrtalni stroj in sveder pa zvrtaš. Confusedhock:
pa tudi magnet prime na radiator :wink:
danes se že dobijo nekakšni magnetni trakovi, če se ne motim... :roll:
LP, e.
Iskanje po temi