PodSvojoStreho.net Gradnja in obnova Energijski viri Lepotna revija toplotnih črpalk

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ brera
a jo rabiš za gledat?
Škodi ne... Grela bo pa tudi. Pa še slaba ni.
sassapo Napisal:Ne bo šlo, sprednja stran je steklo :wink:

Bom pa jaz špricnu Smile. Barva po želji :lol: !
sama po sebi niti ni grozna. pač škatla je neizogibna. ampak, ko to nekam postaviš je pa vprašanje. recimo zunanja škatla bi šla lepo k moji fasadi. imam jo v zemeljsko rjavih odtenkih in napušč barvan na ebenovino. če bi dons kupovala, bi tole kupila samo zaradi tega (plus da verjamem, da gre za dobro TČ, bi dala toliko več za tole). notranja je druga pesem. ko tole črno škatlo samo po sebi gledaš ni problem, ko postaviš zraven nečesa... kako je notri opremljeno, da se to ne tepe popolnoma z vsem. bolje snežno bela škatla v večini primerov. kot tisti klinčevi displejčki za regulacijo. poudarjajo dizajn pa koliko inčni touch screen z milijoni barv. pol daš pa enga zraven drugega za ogrevanje, rekuperator, domofon pa še kaj se najde, pa je ena draga driska vse skupaj.
Če niste zadovoljni lepoto vaših TČ ,jih odkupim, da vas rešim grdob. :wink: Malo za hec ,sicer pa ponudba za odkup velja.
timi11 Napisal:@ brera
a jo rabiš za gledat?

Isto bi lahko rekel za bajto, pa za avto, pa za obleko....
pa za ženo v končni fazi :wink:

p.s. ali moža, da ne bom obtožen seksizma
[url]httpsunichr("58")//wwwunichr("46")youtubeunichr("46")com/watch?v=USmq0_SpGpU[/url]
[url]httpsunichr("58")//wwwunichr("46")youtubeunichr("46")com/watch?v=FN1FQUddCH4[/url]
Ene izmed belih...
Prišla je še črna izvedba zunanje enote - Logatherm WLW 196i IR
Samo žal ta dva tipa črpalk ne bodo na voljo pri nas. Sem kontaktiral na Kovintrade (Buderus slovenija), trenutno so na voljo samo za Nemški, Švicarski, Avstrijski in skandinavski trg. (žal se tudi pri premium toplotnih črpalkah kaže ista slika, kot pri drugih izdelkih za vzhodno Evropo primer prehrane "drugorazredni izdelki za drugorazredne državljane")

Mogoče pride Logatherm WLW 196i IR čez kakšno leto v našo deželo - če??.

Na Kovintrade so mi rekli, da bo po novem na voljo samo še Bosch (Buderus počasi zapušča naš trg - za vse bo na voljo Bosch, ki je tudi lastnik Buderusa)

Priložene datoteke
.png   buderus_logatherm_wlw196i_ar_tower_links-3.png (Velikost: 130,35 KB / Prenosi: 1316)
Se peljem zadnjič s kolesom skozi sicer lično novo naselje, urejene ulice, hiške. Nekatere stojijo samostojno, dvojčki, vrstne hiške. Vsaka druga hiška ima pred vhodom eno škatlo z ventilatorjem, ki gleda na cesto. Videl sem Stiebel, Kronoterm, Toshibo, Daikin, Mitsubishi, Buderus, Hotjet ...

Najbolj me je zbodlo (vizuelno) postavitev zunanjih enot pri vrstnih hišah, katere so vse podobne, potem pa pred enim vhodom kompaktna enota od Kronoterma, takoj zraven pa Toshiba. Obe za sebe sta grdi, ko stojita skupaj pa še bolj. Bi se morali urbanisti obregnit še od postavitev in obliko zunanjih enot ali pa vsaj v maskiranje le-teh.

So pa zanimiva taka naselja za kupce novih naprav. Se sprehodiš na en vlažen zimski dan skozi naselje, pa ti je takoj vse jasno Wink
Še grše so nove plastične škatle elektroomaric. Pa nedaj bože, da jo rukneš z avtom.
So vsaj vse enake... tipske, bi rekli štromarji Wink
200 eurov, da so mi zamenjali staro električno omarico z novo...prekleta banda lopovska.
1 2 3
Iskanje po temi