Objave: 72
Teme: 8
Ocena:
0
Zanima me,če je ob vseh teh polžih in ventilatorjih možno spanje ob takem kaminu? Zanima me za samostoječe modele.
Nihče od poznanih nima nič takega da bi lahko poslušal,podatkov pa tudi nisem našel pri proizvajalcih..
Objave: 500
Teme: 10
Ocena:
159
Samo delovanje, zvok črpalke in vsake toliko še zvok polža, ko se zavrti še ni tako moteče, bolj je glasen ventilator za izpihovanje. Sem že zaspal v dnevni sobi ob delovanju kamina, ampak če sem se kasneje zbudil pa res nisem mogel več nazaj zaspat. Načeloma pa se da.
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Tudi mene polž ne moti, ventilator pa je kar glasen.Samo glede na to, da je peč v dnevni sobi, kjer je tudi televizor, mirno zaspim ob prižgani peči in ob prižganem televizorju.Bolj me moti, da moram pojačati glasnost radia ali TV ko prižgem peč.
lp
Objave: 72
Teme: 8
Ocena:
0
Huh potem je kar glasna zadeva to... je kdo že kaj gledal o kakšni varijanti utišanja?
Ker bi jo dal v vikend,kjer bi se spalo slabe 3m stran.
Objave: 8193
Teme: 2
Ocena:
14
Ja tolk pa spet ni glasen tisti ventilator...
Objave: 668
Teme: 74
Ocena:
0
Mislim, da je najboljše, da si pri nekomu ogledaš delovanje peči, in se sam odločiš. Napiši, od kod si, pa sem prepričan, da ti bo nekdo omogočil, da preveriš glasnost delovanja.Jaz sem o utišanosti že govoril z serviserjem, pa pravi da ne da.
Verjetno so pa tudi razlike med posameznimi modeli peči.